Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Sinemanın Kalbi Antalya’da Atacak

Sinemanın Kalbi Antalya’da Atacak

16 Ekim’de başlayacak Uluslararası Antalya Film Festivali’nin lansmanı İstanbul Sortie’de yapıldı Bu yıl 16-23 Ekim arasında sinema şenliği yaşatmaya hazırlanan Uluslararası Antalya Film Festivali için İstanbul'da Sortie sponsorluğunda görkemli bir lansman yapıldı.

Sanat dünyasından renkli isimlerin katıldığı gece, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Menderes Türel ile Festival Direktörü Elif Dağdeviren'in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Oscar Gibi Olsun

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, festivalde ödül geceleri kıyafetleri hakkında, "Biz de istiyoruz ki herkes papyonlu, özel kıyafetler giyerek kurallara uysunlar, maalesef bazı arkadaşlar bunu tercih etmiyorlar.

Umarım Oscar Ödülleri törenlerinde olan şıklık bizde de olur" dedi. Dünyaca ünlü Fransız aktör Gerard Depardiue'nun festivale geleceği açıklanmıştı, Türel, "Başka sürpriz bir isim görecek miyiz?" sorusuna da "Bir kaç kişi ile daha görüşmeler devam ediyor, anlaşma imzalanınca sizlerle paylaşacağız" diye yanıt verdi.

Yavuz Bingöl ise, "Açılışta Suriyeli çocuklar ile koro yapabiliriz, sürpriz olsun" dedi. ABD tatilinden dönen oyuncu Ceyda Ateş (en sağda), "Heyecanlı bir organizasyon oluyor " diye konuştu. Gecede oyuncu Asena Tuğal (sağda) da şıklığıyla dikkat çekti

Festivalin 15 Temmuz'a Özel Bölümü: Güneş Tutulması

Bu yıl festivalde ayrıca dünyanın görmezden geldiği mülteciler meselesi ile Türkiye'nin yaşadığı kanlı darbe girişimiyle ilgili iki de bölüm bulunuyor. "Güneş Tutulması" bölümüyle Türkiye'de yaşanan kanlı darbe girişimi ile ilgili birçok film seyirciyle buluşturularak tüm dünyaya demokrasinin önemi gösterilecek.

yukarı çık
0
Paylaşım