Menu
RSS

Sarısu'da 9 Günde 200 Bin Kişi Piknik Yaptı

Sarısu'da 9 Günde 200 Bin Kişi Piknik Yaptı

Antalya’da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 200 bin kişi Sarısu mesire alanında piknik yaptı. Antalya-Kemer yolu üzerinde, kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede yer alan 350 dönümlük Sarısu mesire alanı, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 200 bin piknikçiyi ağırladı.

Günde 20 binden fazla insanın ziyaret ettiği mavi bayraklı 800 metrelik plajı ve 1000 adet piknik masası, çok sayıda barbekü bulunan Sarısu, yerli halkın yanı sıra tatilcilerin de vazgeçemediği piknik alanlarından oldu.

Birçok Hizmet Ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET'in Genel Müdürü Mehmet Urcu, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak birçok ünitenin piknik alanında yer aldığını kaydetti.

Vatandaşların piknik yapmanın yanı sıra alanda spor yapabilecekleri aletlerin de bulunduğunu kaydeden Urcu, vatandaşların güvenle denize girebilmeleri için cankurtaran hizmeti de sunduklarını söyledi.

Teleferik Tünektepe'yle Bütünleşecek

Mehmet Urcu piknik alanında 72 genel, 6 da engelli tuvaleti bulunduğunu belirterek, soyunma kabinleri ve duşlarla kaliteli hizmet sunduklarını aktardı.

Urcu, “Tünektepe seyir terası ile Sarısu mesire alanı arasında ulaşımı sağlayacak teleferik hattının faaliyete geçmesinin ardından iki eşsiz bölgeyi birleştireceğiz. Antalya manzarası, deniz, doğa ve Sarısu çayıyla vatandaşlarımız 12 ay boyunca bölgeyi ziyaret ederek hoşça vakit geçirebilecek" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım