Menu
RSS

Polis Gününde Aksu’da Emniyet Binası Açıldı

Polis Gününde Aksu’da Emniyet Binası Açıldı

2011 yılında temeli atılan Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet binası 10 Nisan Polis Gününde resmi olarak açıldı. Açılış törenine Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı

Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Aksu İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, protokol üyeleri, hayırseverler ile davetliler katıldı.

Emniyet teşkilatı olarak toplumun güvenliğini sağlama konusundaki çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini ifade eden İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, “Vatandaş memnuniyeti ve toplum destekli çalışmaya devam ediyoruz.

Açılışını yaptığımız bu modern emniyet binasında vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise Antalya’daki en güzel hizmet binalarından birinin Aksu’da açıldığını vurguladı.

Samani, “Emniyetimiz daha iyilerine layık. Ülkemizde huzurla gezebiliyorsak bunda en büyük katkı emniyet teşkilatımızda ve ordumuzda. Bu uğurda şehit olanları rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Törende hayırlı bir eser açılışında bir araya geldiklerini ifade eden Vali Muammer Türker,  kuruluşunun 171’inci yılında Türk polis teşkilatının Polis Günü’nü ve Polis Haftası’nı bir kez daha kutladığını belirterek; “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Terör olgusunun Türkiye için yeni olmadığını kaydeden Vali Türker, 10 Nisan Polis Günü’nü şehit ve çatışma haberlerinin gelmediği, terörün son bulduğu ortamlarda daha coşkulu şekilde kutlamak istediklerini söyleyerek binanın yapımında emeği geçenlere şükranlarını sundu.

Vali Türker, konuşmaların ardından Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımında emeği geçen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e, Aksu Belediyesi Eski Başkanı İsa Yıldırım’a inşaata katkı sağlayan Aksu İlçesi Kalkındırma Derneği Eski Başkanı Durmuş Gökmen’e KUYAB Yöneticisi Muzaffer Eken’e, LATUYAB temsilcisi Bayram Kuran’a teşekkür plaketi verdi.

Açılış kurdelesini kesen protokol ardından binayı gezerek incelemelerde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım