Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Muratpaşa Belediyespor'dan Sert Uyarı: Ali Gürbüz'den Elinizi Çekin!

Muratpaşa Belediyespor'dan Sert Uyarı: Ali Gürbüz'den Elinizi Çekin!

Muratpaşa Belediyespor, son zamanlarda Ali Gürbüz üzerinden yapılan bazı ayak oyunlarına dikkat çekmek ve bu konuda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yazılı bir açıklama yayınlandı. Spordan siyasete rant devşirme ‘kurnazlığı’ yapanları, yapmamaları konularında uyarıyoruz. " denildi.

Açıklama şöyle:

“KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Muratpaşa Belediyespor; sporun sadece ve sadece spor alanı içinde kalmasına inanan, amatör spor branşları ve sporculara verdiği destekle tüm Türkiye’ye örnek olan bir kulüptür.

Muratpaşa Belediyespor; 6 branşta 376 amatör sporcusu olan Türk sporuna ve kent yaşayanlarına da hizmet veren bir kulüptür

Muratpaşa Belediyespor’un bu ilkeli duruşuna rağmen, bazı çevreler; seçim dönemi yaklaşınca; sporu siyasete alet etmek için ‘kirli paralarını’ devreye sokup, etik dışı hareket ederek Başpehlivanımız Ali Gürbüz’ün kafasını karıştırmaktadır.

Sporu, siyasi emelleri için kullanma amacı taşıyanları kınıyoruz.

Sporu, siyasetin bir enstrümanı gibi kullanmak isteyenleri; ellerini spordan ve Ali Gürbüz’ün üzerinden çekmeleri ve spordan siyasete rant devşirme ‘kurnazlığı’ yapmamaları konularında uyarıyoruz.

Sporu, siyasetin bir enstrümanı gibi kullanmak isteyenleri; Önderimiz Atatürk’ün; ‘Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim’ sözünü sadece sporcular için değil spor yöneticileri! için de söylediğini hatırlatarak, etik dışı davranmamaya çağırıyoruz.

Ve ayrıca unutmamalıdır ki; Ali Gürbüz; Muratpaşa Belediyespor’la sözleşmesi olan pehlivandır, sözleşme süresi 4 yıldır, Ali Gürbüz; aynı zamanda Muratpaşa Belediyesi’nin sözleşmeli personelidir.

Muratpaşa Belediyespor olarak; geçtiğimiz yıllardaki sportif başarı durumuna bakmaksızın sporcumuzun arkasında durmaya devam ettik ve sözleşmesini koruduk.

Tüm bu gelişmeleri kamuoyu ile paylaşırken; Muratpaşa Belediyespor olarak ilkeli duruşumuzdan ödün vermeyeceğimizi ve sporu siyasi çıkarları için kullananlarla mücadelemizi sürdüreceğimizi saygıyla belirtiriz.

MURATPAŞA BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ”

yukarı çık
0
Paylaşım