Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

MHP'li Arıcı Hakkında Suç Duyurusu

MHP'li Arıcı Hakkında Suç Duyurusu

MHP Finike İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden üyeler, İlçe Başkanı Ali Arıcı hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

MHP İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeliğinden geçen hafta istifa eden Salih Korkmaz, Ayşe Uysal Ağaya, Salih Göçer, Nihal Öz, Metin Avcı, Şaban Kırdal, Hafize Karalar, Veysel Sertkaya, Arif Beşir Mehmetoğlu, Recep Şahin, İlçe Başkanı Ali Arıcı hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Eski yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ali Arıcı'nın, karar defterine, yeni üye kaydı yapılacak ifadesini kullanarak boş sayfaya imza attırdığını iddia etti.

Arıcı hakkında verilen suç duyurusu dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:

"İlçe Başkanı Ali Arıcı, yeni üyelerin yapılacağını söyleyerek boş karar defterine bizlerden imza atılması istenmiştir. Fakat geldiğimiz noktada ilçe Başkanı Arıcı'nın asıl amacının Meral Akşener'in Antalya'daki toplantısına katılan Belediye Meclis Üyeleri Ertürk Yazar ve İsmail İsen'i partiden ihraç istemiyle disipline kuruluna sevk edilmesi olduğu anlaşılmıştır.

İstifa nedenimiz; ne 'evet' ne 'hayır' polemiği, ne de partimizden ihraç edilmek istenen Yazar ve İsen'den dolayı olmuştur.

İstifa etmemizin nedeni tamamen ilçe başkanlığını yürütmekte olan Ali Arıcı'nın çeşitli yanlış yönetim hataları ve özellikle en son alınan kararda karar kısmının boş imza kısmının doldurularak 'yeni üye kaydı' kararı olduğu belirtilmiş ancak daha sonra başka bir karar olduğu anlaşılmıştır.

Yönetim kurulundan tamamen bu sebeplerden dolayı istifa edilmiştir. Bu gerekçelerle ilçe başkanı hakkında suç duyurusunda bulunduk."

yukarı çık
0
Paylaşım