Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

MATSO’dan Alışveriş Günleri Tanıtımı

MATSO’dan Alışveriş Günleri Tanıtımı

“Manavgat’ta alışveriş günleri”  kapsamında Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan tanıtımda vatandaşlara seslenen MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, “Manavgat’tan alışveriş yapın; bu araba size de çıkabilir” diye konuştu.

1 Haziran-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen “Manavgat’ta alışveriş günleri”  ve organizasyon kapsamında 7 kişiye çıkacak olan 7 adet Peugeot 301 marka otomobilden birisi Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MATSO) tarafından tanıtıldı.

Vatandaşlara Manavgat Alışveriş Günleri ile ilgili bilgide verilen tanıtım çalışması gün boyu sürdü. Tanıtım kapsamında halka broşür, sticker ve el ilanı dağıtıldı. Organizasyona MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu ve Komite Üyeleri katıldı.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada şehrin ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlamak, sosyal hayatı hareketlendirmek ve şehre dinamizm katmak amacıyla alışveriş günlerinin ilkini gerçekleştirdiklerini belirterek “Antalya Shopping Days” (Manavgat Alışveriş Günleri ) 01 Haziran - 16 Ağustos tarihleri arasında yapılacak bu etkinlik 77 gün sürecektir” dedi. 

Ticareti Hareketlendirmesini Bekliyoruz

“Manavgat ve Antalya ticaret hayatına renk getirecek olan bu organizasyon tüm Antalya’yı kapsayacağına değinen Boztaş, “MATSO olarak bizimde yönetiminde yer aldığımız Antalya Tanıtım AŞ.’nin organizasyonu gerçekleşecek organizasyon Gazipaşa’dan Kaş’a kadar bütün ilçelerimiz bu organizasyonun içinde yer alacak.

Antalya Alışveriş Günleri kapsamında yapılacak. Yapacağımız çekilişlerde herhangi bir katılım veya başvuru şartı bulunmuyor. Bu organizasyonu Antalya’nın plaka kodu olan ’07’den yola çıkarak ’7’ konsepti ile gerçekleştirmekteyiz. Bundan sonra Antalya Shopping Days’i geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” dedi.

“Manavgat’tan Alışveriş Edin; Bu Araba Size De Çıkabilir”

Antalya sınırları içerisinde anlaşmalı kredi/ banka kartlarıyla yapılan her 25 TL’lik alışverişte bir çekiliş hakkı kazanılacağını kaydeden Boztaş, katılım için ek bir şeye gerek olmadığını, konuyla ilgili bankalar tarafından yaptırılan özel bir yazılımla Manavgat’ta 25 TL ve katları alışveriş yapan herkesin otomatik olarak sisteme dâhil olduğunu belirtti.

Organizasyon dâhilinde yapılacak çekiliş ile; 7 adet Peugeot 301 marka otomobil, 7 adet klima, 7 adet tablet, 7 adet televizyon, 77 adet bisiklet, 777 adet Antalyaspor-Alanyaspor forma ve atkısı kazanılabilecektir.

(Akaryakıt alımları, vergi, harç, ceza ödemeleri, sigara ve alkollü ürün alımları mevzuat gereği kampanyaya dâhil değildir.) Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlik Odamız ve diğer tüm ticaret odaları ve belediyeleri tarafından da desteklenmektedir.  Organizasyonun genel izni Milli Piyango İdaresi tarafından alınmıştır” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım