Menu
RSS

Manavgatlılar Dikkat: Elektrik Kesintisi Var

Manavgatlılar Dikkat: Elektrik Kesintisi Var

Alanya Güney-Kuzey ana hattında yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Antalya’nın Manavgat ilçesinin bazı bölgelerinde 27 Ağustos 2016, Cumartesi günü, 07.00-17.00 saatleri arasında enerji kesintisi olacak.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş., daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek amacıyla Alanya Güney-Kuzey ana hattında yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 27 Ağustos 2016, Cumartesi günü, saat 07.00-17.00 arasında, on saat süreyle enerji kesintisi olacağını açıkladı.

Söz konusu çalışma nedeniyle Antalya’nın Manavgat ilçesinde; Manavgat Meslek Yüksek Okulu, Doğançam köyü ve mahalleleri, Seydiler köyü ve mahalleleri, Aksaz köyü ve mahalleleri, Karaöz köyü ve mahalleleri, Karacalar köyü ve mahalleleri, Kızılağaç köyü ve mahalleleri ile Kızılağaç Turizm Merkezi, Kızılot köyü ve mahalleleri, Hacıobası köyü ve mahallelerinde bulunan aboneler etkilenecek.

Söz konusu bakım-onarım çalışması, hava muhalefeti ya da başka nedenler söz konusu olmadığı takdirde belirlenen takvimde gerçekleştirilecek.

yukarı çık
0
Paylaşım