Menu
RSS

Manavgat’ta Demokrasi Nöbeti Mehterle Sona Erdi

Manavgat’ta Demokrasi Nöbeti Mehterle Sona Erdi

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen demokrasi nöbetleri Manavgat Mehter Takımı'nın konseriyle sona erdi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Manavgat'ta da başlatılan demokrasi nöbeti sona erdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı son demokrasi nöbetinde İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve din görevlilerinin katılımıyla Yasin-i Şerif okundu ve dua edildi.

Demokrasi nöbetinin 24'ncü gününde Manavgat Mehter Takımı da konser verdi. Mehter takımının söylediği kahramanlık türkülerine meydana gelen vatandaşlar da eşlik etti. Manavgatlılar gecenin geç saatlerine kadar meydandan ayrılmadı.

Burada konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, 24 gündür devam eden demokrasi nöbetlerinin Türk milletinin demokrasiye olan inancını ve vatan sevgisini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

15 Temmuz gecesi verilen mücadele ve meydanlarda 24 gündür gece gündüz tutulan nöbetlerle tarihin akışının değiştiğini kaydeden Öz, "Demokrasi nöbetlerimizde bizlerle birlikte meydanlarda omuz omuza duran siyasi parti temsilcilerimize, kurum, kuruluş müdürlerimize, dernek oda ve kooperatif yönetimlerine, her kesimden vatandaşımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Milletimizle ne kadar iftihar etsek, gururlansak azdır. Rabbim bu aziz milletin birliğini, beraberliğini daim kılsın inşallah" diye konuştu. DHA

yukarı çık
0
Paylaşım