Menu
RSS

Manavgat’da Cinayet Zanlısı 3 Kişi Tutuklandı

  • Yazan 
Manavgat’da Cinayet Zanlısı 3 Kişi Tutuklandı

Antalya’nın Manavgat İlçesinde Geçen Yıl Temmuz Ayında Meydana Gelen Kasten Adam Öldürme Olayının 3 Şüphelisi Tutuklandı. İlimiz Manavgat İlçesinde 05 Temmuz 2015 günü meydana gelen av tüfeği ile kasten adam öldürme olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin birlikte yapmış olduğu çalışmalarda;

Cinayet olayından 20 gün öncesinde bir alışveriş merkezinde sıra yüzünden maktül T.Ö. ile karı koca olan V.Ö ve A.Ö. arasında tartışma yaşandığı, tartışmanın alışveriş merkezi dışına da taşındığı, maktülün V.Ö. isimli şahsı tartakladığı bilgisi elde edildi. Karı koca olan V.Ö ve A.Ö. isimli şahısların bu konuyu aile bireylerine yansıttığı, aile bireylerinin de maktülü araştırarak bilgi edindikleri anlaşıldı.

Aile bireylerinin daha önceden tanıdıkları ve olayı gerçekleştiren Ö.G, O.G. ve U.V. isimli şahıslarla birlikte hareket ettikleri, aile bireylerinin azmettirmesi ile maktülü evinin önünde sıkıştırarak av tüfeği ile ateş etmek suretiyle öldürdükleri tespit edildi.

Yapılan araştırmalar sonucunda olayın fail ya da failleri olabileceği yönünde kuvvetli şüphe ve delillerin elde edilmesi ile şüpheli şahısların yakalanmasına, suç ve suç unsurlarının bulunmasına yönelik önceki gün operasyon düzenlendi. Şüpheli şahısların ev ve işyerlerinde yapılan eş zamanlı operasyonda V.Ö. ve A.Ö. yakalandı.

Yakalanan şüpheliler ile halen farklı suçlardan cezaevinde tutuklu bulunan Ö.G, O.G, U.V. ve B. Ö.Ö. isimli şahıslar, 28 Ocak tarihinde haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden O.G, U.V. ve Ö.G. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

yukarı çık
0
Paylaşım