Menu
RSS

Lise Öğrencilerinden, Minik Öğrencilere Saç Bakımı

Lise Öğrencilerinden, Minik Öğrencilere Saç Bakımı

Antalya’nın Manavgat İlçesi'ndeki Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Meslek Lisesi Memleket Hizmetinde Projesi' kapsamında ilkokulda saç kesimi, saç bakımı ve cilt bakımı yaptı.

Manavgat Şule-Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı öğrencileri, okul yönetimi ve okul aile birliği desteğiyle yürüttükleri 'Meslek Lisesi Memleket Hizmetinde' projesi çerçevesinde kırsal mahallelerdeki öğrencilere yönelik saç bakım, saç kesimi ve cilt bakımı yaptı.

Proje kapsamında 22 öğrenci ve alan öğretmenleri, Belenobası İlkokulu ve Odaönü Çallıoğlu İlkokulu'nda mesleki çalışma gerçekleştirdi.

Belenobası İlkokulu'nda 187, Odaönü Çallıoğlu İlkokulu'nda ise 120 olmak üzere toplam 307 öğrencinin saç kesimi, saç ve cilt bakımı yapıldı. Öğrenciler, bir taraftan öğretmenlerine mesleki becerilerini gösterirken bir taraftan da küçük öğrencileri sevindirdi.

Şule-Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Yüksel, projeyle öğrencilerin bugüne kadar edindikleri mesleki bilgileri tecrübe etme imkânı bulduğunu kaydetti.

Yüksel, "Öğrencilerimizin mesleki deneyim kazanması için bu şekilde çalışmaların olması gerekiyor. Bu projeyle bunu sağladık" dedi.

Projenin Okul Aile Birliği'nin sağladığı finansmanla yürütüldüğünü kaydeden Okul Müdürü Mustafa Yüksel, proje kapsamında çalışmalara bundan sonra da kırsal mahallelerde okuyan öğrenciler ve taşımalı eğitimle Manavgat'a gelen maddi durumu zayıf öğrencilere yönelik devam edeceklerini sözlerine ekledi.

yukarı çık
0
Paylaşım