Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kumluca Yaylalarında Sosyal Tesis Açılışı

Kumluca Yaylalarında Sosyal Tesis Açılışı

Kumluca Belediyesi tarafından Kuzca Mahallesi Söğüt Cuması mevkinde yapılan sosyal tesisin açılışı gerçekleştirildi. Kumluca Belediyesi tarafından özellikle yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan Kuzca Mahallesi Söğüt Cuması mevkinde yapılan sosyal tesisler park alanı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Söğüt Cumasındaki sosyal tesis ve parkın açılışına Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 30 Mart 2014 seçimleri sonrası daha önce köy olan mahallelerin belediye hizmet sınırları içerisine geçtiğini, kendilerinin de bu tarihten sonra tüm mahallelere imkanları dahilinde en iyi hizmete vermek için çalıştıklarını söyledi.

Kuzca Mahallesinin de bu hizmetlerden faydalanan bir mahalle olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Burada sizlerle yaptığımız toplantılarda buraya bir sosyal tesis talebiniz olduğunu bizlere bildirdiniz.

Bizde belediyemizin öz imkanlarıyla sizin talebinizi yerine getirmek için çalışma başlattık ve bugün bu tesis ortaya çıktı. Bu tesisimiz sadece Kuzca Mahallesine değil, çevre mahallelerimize de hizmet verecek. Bene emeği geçen belediye personelimize teşekkür ederken, tesisin Kuzca Mahallemize ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kuzca Mahallesi Muhtarı Ali Okur da, mahallerindeki bir çok hizmet eksiği bulunduğunu, bu eksikliklerin de Kumluca Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve devletin diğer kurumları aracılığı ile gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Kumluca Belediyesi tarafından mahalleye yapılan sosyal tesisin büyük bir eksikliği gidereceğini ifade eden Okur, “Bugüne kadar hangi hizmeti talep ettiysek imkanlar ölçüsünde yapıldı, yapılmaya çalışıldı. Ben bize bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen başta Kumluca Belediye Başkanımız olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi hizmetler yapılır” diye konuştu.

Konuşmanın ardından törene katılan vatandaşlara Kumluca Belediyesi ve Kuzca Mahallesi Muhtarlığı tarafından hazırlanan yemek ikramında bulunularak dua yapıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım