Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kumluca’da Yaz Kuran Kursu Öğrencileri Ödüllendirildi

Kumluca’da Yaz Kuran Kursu Öğrencileri Ödüllendirildi

Kumluca’da Yaz Kuran Kursu’nda düzenlenen Kuran-ı Kerim ve ezan okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Kumluca’da Müftülüğe bağlı camilerde yaklaşık iki ay süreyle Yaz Kuran Kurslarına katılan öğrenciler için, etkinlik düzenlendi.

Kumluca Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan etkinliğe Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Müftü vekili M. Fatih Tunç, İlçe Genlik Koordinatörü Bayram Tekin, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaz ayları geldiğinde okulların kapanmasıyla öğrencilerde farklı bir eğitim heyecanı başladığını ve Müslüman olan herkesin mutlaka bu eğitimi aldığını söyledi.

Kendisinin de yaz aylarında böyle eğitimler gördüğünü ifade eden Çetinkaya, “Sizler gibi bende yaz aylarına bu eğitimi aldım. O günler çok farklı günlerdi.

Bu eğitimin çok farklı bir eğitimdi, hayatınızın her anında bu eğitimin faydasını göreceksiniz. Bugünlerin, bu eğitimin kıymetini iyi bilin. Ben sizlere, sizlere eğitim veren hocalarınıza ve ailelerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kumluca Müftü Vekili M. Fatih Tunç da, yaz aylarında Müftülük bünyesinde bulunan cami ve Kuran kurslarına yaz kursları düzenlendiğini, bu kurslara katılan öğrencilere, Kuran-ı Kerim okuma, hadis ve genel ahlaki konularda eğitimler verildiğini ifade etti.

Kursların daha eğlenceli geçmesi için çeşitli etkinliklerde gerçekleştirildiğini ifade eden Tunç, yaz kurslarının sona ermesi dolaysıyla kursiyer öğrenciler arasında bir yarışma düzenlediklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim ve ezan okuma yarışmaları gerçekleştirildi. Yarışmada yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilere ve yaz kursları boyunca camiler arasında gerçekleştirilen futbol turnuvasında başarılı olan takımlara çeşitli ödüller verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım