Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kumluca'da Kurs Protokolü

Kumluca'da Kurs Protokolü

Kumluca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde üniversite, KPSS, açık öğretim okulları ve açık öğretim fakültelerine hazırlık kursları için protokol imzalandı.

Protokol törenine, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir katıldı. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, her zaman eğitim konusunda üzerlerine düşen desteği sağladıklarını ve sağlamaya da devam edeceklerini belirtti.

Kurslar için belediye encümeni kararıyla daha önce Kumluca Meslek Yüksekokulu olarak kullanılan Kumluca Belediyesi'ne ait binayı tahsis ettiklerini ifade eden Çetinkaya, yapılan protokolle çalışmanın üç yıl süreyle devam edeceğini kaydetti. Başkan Çetinkaya, üç yılın sonunda durum ve ihtiyaca göre aynı şekilde protokolün devam ettirebileceklerini sözlerine ekledi.

Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir de, Kumluca Belediyesi'nin yer temini, demirbaş ihtiyaçlarını giderilmesi gibi olanakları sağladığını, müdürlük olarak kendilerinin de kurslarla ilgili sorumlulukları yerine getireceklerini söyledi.

Talebe göre eğitim alanında her türlü hazırlık kurslarını açmayı hedeflediklerini ifade eden Tekdemir, “Burada en önemli sorun eğitim kadrosunun tamamlanması.

Bu konuda da hem eğitim kadromuzda bulunan hem de görevlendireceğimiz öğretmenlerle bu sorunu aşacağımıza inanıyorum" dedi. Konuşmaların ardından taraflar açılacak kurslar için protokol imzaladı.

yukarı çık
0
Paylaşım