Menu
RSS

Kumluca Belediyesi Bahar Bisiklet Turuna Yoğun İlgi

Kumluca Belediyesi Bahar Bisiklet Turuna Yoğun İlgi

Kumluca Belediyesi tarafından her yıl Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilen “Bahar Bisiklet Turu” etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’de bu yıl 52’incisi gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu öncesi, Kumluca Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda Bahar Bisiklet Turu etkinliği gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet turuna ilçe genelinden değişik yaş grubunda yaklaşık 300 kişi katıldı.

Kumluca Belediyesi önünden başlayan bisiklet turu, Ahmet Aliağa bulvarından devam ederek, Günay Sahil Tesislerinde sona erdi. Burada bisiklet turuna katılan sporculara Kumluca Belediyesi tarafından kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, her yıl Nisan ayı içerisinde Spor işleri Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet turu etkinliği gerçekleştirdiklerini, bu yılki etkinliğe vatandaşların yoğun ilgi göstermesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Bisiklet sporunun her geçen gün yaygınlaştığına dikkat çeken Çetinkaya, “Bu yıl ilçemizde bir ilk gerçekleşecek ve ilçe olarak bir güzelliği daha yaşayacağız.

Bu yıl 52’incisi gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Kumluca-Elmalı etabının startı ilçemizden verilecek. Bu büyük organizasyon öncesi hem bisiklet sporuna dikkat çekmek, hem de ilçe olarak Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna hazır olduğumuzu göstermek adına böyle bir organizasyon düzenledik.

Turumuzun yaşlısı 65 yaşında en küçüğü ise 1 yaşındaki annesiyle birlikte katılan Can bebeğimizdi. Ben emek veren arkadaşlarımıza ve katılım sağlayan halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu başlama startının 29 Nisan günü şehir merkezinden verileceğini de hatırlatan Çetinkaya, bugüne özel olarak vatandaşlardan ilçeyi en güzel şekilde tanıtacak, misafirperverliği önce çıkaracak güzel görsellikler yaparak katı sağlamalarını istedi.

Başkan Çetinkaya, ayrıca Kumluca Belediyesi Bahar Bisiklet Turu organizasyonunda görev alarak katılımcıların güvenliğini sağlayan Kumluca Emniyet Müdürlüğü personeli adına, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan’a Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı ve etkinliğe desteklerinden dolayı çiçek takdim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım