Menu
RSS

Küçük Çocuğu İstismar Eden Aşçıya 15 Yıl Hapis

Küçük Çocuğu İstismar Eden Aşçıya 15 Yıl Hapis

Bursa’dan Antalya'ya dedesi ve babaannesiyle tatile gelen 8 yaşındaki kız çocuğu, kaldıkları otelde aşçının cinsel istismarına uğradı. Küçük çocuğun ağlayarak olayı babaannesine anlatması üzerine tutuklanan aşçı, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay geçen 30 Ocak akşamı saat 19.40 sıralarında Kaleiçi'ndeki bir butik otelde meydana geldi. Sömestr tatilinde babaannesi ve dedesiyle birlikte Bursa'dan Antalya'ya gelen 8 yaşındaki M.N.P., tabletinden internete bağlanabilmek için lobiye indi.

Lobide otelin aşçısı 43 yaşındaki Rafet Ö.'den yardım isteyen küçük kız iddiaya göre otoparktaki araçların arasına götürülüp cinsel istismara uğradı. Ağlayarak 62 yaşındaki babaannesi M.P.'nin yanına giden küçük kız başından geçenleri anlattı.

Manevi Olarak Yıprandık

Ailenin şikâyeti üzerine 31 Ocak günü tutuklanan Rafet Ö. hakkında Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Sömestr tatili için getirdikleri torunlarının kaldıkları otelde istismara uğraması üzerine aile memleketleri Bursa'ya geri döndü.

Talimatla ifadesi alınan babaanne M.P., "Bu olaydan dolayı manevi olarak çok yıprandık. Ben şeker hastası oldum. Torunumu sömestrde mükâfat için tatile götürmüştük.

Başımıza böyle bir olay geleceğini bilsem gider miydim? Bu olaydan dolayı torunumun psikolojisi bozuldu. Uzun süre etkisinden kurtulamadı. Sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

'Amca Sevgisi' İddiası

5 Kasım 2008 doğumlu çocuğu istismar edip cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun bırakmakla suçlanan 3 çocuk babası Rafet Ö. ise suçlamaları kabul etmedi. Olayın meydana geldiği otelde üç yıldır aşçılık yaptığını söyleyen Rafet Ö., “Olay günü mağdurenin interneti bozulmuştu.

Ben de garsonla bereber gelen mağdureye yardım etmek istedim. Yeğenim olarak gördüğüm bu küçük kızı amcası olarak sevdim. Yaptığım hareketten dolayı ailesinden ve yakınlarından çok özür diliyorum" dedi.

İndirimsiz 15 Yıl

Güvenlik kameralarının görüntülerinden mağdureyi otoparktaki araçların arasına götürdüğü tespit edilen Rafet Ö., davanın karar duruşmasında suçsuz olduğunu belirterek tahliyesini istedi.

Ailenin katılmadığı duruşmada mağdure vekili avukat Onur Küçük, sanıktan şikâyetçi olduklarını söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da müdahil olduğu davada sanığa 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 9 yıl, 'cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 6 yıl olmak üzere toplam 15 yıl hapis verildi. Cezada takdir indirimi de yapılmadı.

yukarı çık
0
Paylaşım