Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı Sahili Yeniden İhaleye Çıkıyor

Konyaaltı Sahili Yeniden İhaleye Çıkıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin 'pırlanta gerdanlığı' olarak nitelendirilen 6 kilometre uzunluğundaki Konyaaltı Sahiline uygulanacak projeyi 19 Ocak 2017 günü yeniden ihaleye çıkarıyor. Antalya'nın geleceğine yön verecek dev projenin ihalesi, belediye web sitesinden canlı yayınlanacak.

Büyükşehir Belediyesi, bilim adamlarının ve mimarların seçtiği, sivil toplum örgütlerinin yön verdiği, içinde sosyal alanlar, meydan, kültür merkezleri, yeşil alanların bulunacağı Konyaaltı Sahili Projesi'ni yeniden ihaleye çıkarıyor.

17 Kasım Perşembe günü gerçekleşen ilk ihaleye katılım olmamıştı. Bu nedenle Konyaaltı'nı bir cazibe merkezi haline dönüştürmeyi hedefleyen projenin ikinci ihalesi, 19 Ocak 2017 Perşembe günü saat 15.00'te Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Canlı Yayınlanacak

Antalya'nın geleceğine yön verecek dev projenin ihalesi, Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesinden canlı yayınlanacak. Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale, projenin hazırlanan idari ve teknik şartname hükümleri doğrultusunda inşasını, 29 yıl süre ile artırıma esas yıllık bir bedel karşılığı işletilmesini ve süre sonunda bedelsiz olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesini kapsıyor.

Tahmini Yatırım Maliyeti 130 Milyon Lira

İhalede, Konyaaltı varyantından itibaren, limana kadar olan tüm sahili kapsayan projenin tahmini toplam yatırım bedeli 129 milyon 471 bin 934 TL olarak tespit edildi. Artırıma esas yıllık işletme bedeli ise 6 milyon 100 bin lira, artı KDV olarak belirlendi.

İşletme bedeli, ihaleyi kazanan yüklenici firma tarafından şartnameye göre 3 yıllık peşin ödenecek. Ayrıca işletmeden elde edilecek yıllık gayri safi hasılattan yüzde 1 artı KDV'lik pay da belediyeye ödenecek. İşin süresi ise yer teslimi tarihinden geçerli olmak üzere yapım süresi dahil 29 yıl olacak.

yukarı çık
0
Paylaşım