Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı'nda Öğrenciler Ders Başı Yaptı

Konyaaltı'nda Öğrenciler Ders Başı Yaptı

Konyaaltı İlçesi'nde 2016-2017 eğitim- öğretim yılı dolayısıyla Halit Uluç İmam Hatip Ortaokulu'nda tören düzenlendi. Konyaaltı Halit Uluç imam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen törene Kaymakam İbrahim Keklik, Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Halit Uluç İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bekir Cerit, öğretmen ve veliler katıldı.

Açılış töreni öncesi ilk olarak Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Böcek, yeni eğitim öğretim yılının ilk ders saatinde öğrencilere seslendi. Eğitim kurumlarına olan desteklerinin her geçen gün artarak devam ettiğini dile getiren Başkan Böcek, göreve başladığı yıllarda 5 ilkokulu bulunan Konyaaltı'nda bugün 52 okul sayısına ulaştıklarını söyledi.

Bin 500 öğretmen ve 24 bin öğrenciyle 2016-2017 eğitim öğretim yılına başladıklarını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, Antalya'da birçok konuda olduğu gibi eğitimde de her yıl çıtayı yükselttiklerini kaydetti.

Başkan Böcek, "Bunun en güzel göstergesi ise Antalya'da TEOG sıralamasında ilçe olarak birinci olmamız" dedi. Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'nin ardından Konyaaltı Halit Uluç imam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen törene katılan Başkan Böcek, burada yaptığı konuşmasında tüm öğretmen, öğrenci ve velilere başarılı bir yıl geçirmeleri dileğinde bulundu.

Başkan Böcek, konuşmasının ardından beraberinde ki protokol üyeleriyle birlikte okulun ve de yeni eğitim öğretim yılının açılış kurdelesini kesti.

Yeni eğitim- öğretim yılının ilk gününde Konyaaltı Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Konyaaltı Anadolu Lisesi'nin kendisi için ayrı bir önem taşıdığına dikkat çeken Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak okulun bahçe bölümüne şadırvan tarzı dinlenme alanları yaptıklarını, bunun gibi diğer bir çok eksiği de giderdiklerini söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, öğretmen ve öğrencilerin tek tek elini sıkarak yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım