Menu
RSS

Kemer’de Demokrasi Nöbeti Coşkuyla Devam Ediyor

Kemer’de Demokrasi Nöbeti Coşkuyla Devam Ediyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) tepki olarak demokrasi yürüyüşü düzenlendi. Kemer Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Kemer Ralli Alanı'ndan mehter takımı ile başlayan yürüyüş, Liman Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti.

Yürüyüşe katılanlar, ellerindeki Türk bayrakları ile "şehitler ölmez vatan bölünmez", Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" ve tekbir sloganları ile FETÖ'ye tepki gösterdi.

Daha sonra meydanda toplanan kalabalık, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okudu. Etkinlik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın okuduğu "dua" adlı şiir sunumundan sonra onuncu yıl marşı ve Kur'an tilaveti ile sona erdi.

Yürüyüşe, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Halit Çilengir, CHP Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Erdem Cesur, daire amirleri, vatandaşlar ve şair Hasan lakaplı Kore gazisi Hasan Duran'da katıldı. AA

yukarı çık
0
Paylaşım