Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

İstişare Heyetinden Başkan Boztaş’a Teşekkür

İstişare Heyetinden Başkan Boztaş’a Teşekkür

İş adamı Şinasi Gödek Başkanlığındaki Manavgat istişare heyeti ilçe ye kazandırdıkları fakülte ve yaptığı hizmetler dolayısı ile MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Her siyasi görüşe mensup 40 kişiden oluşan ve gönüllü olarak Manavgat sorunları için zaman zaman bir araya gelerek tartışan Manavgat istişare heyeti İş adamı Şinasi Gödek Başkanlığında Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ı ilçeye kazandırdıkları MATSO Turizm Fakültesi nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş’te yer aldı.

Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda ağırlanan heyet adına konuşma yapan İş adamı Şinasi Gödek, MATSO’nun Ahmet Boztaş başkanlığında güzel çalışmalara imza attığını belirterek ilçeye kazandırdıkları MATSO Turizm Fakültesi için teşekkür etti.

Fakültenin üniversite yolun tarihi bir adım olduğunu kaydeden Gödek, Akdeniz Üniversitesi tarafından sosyal bilimler fakültesi olarak ikinci fakültenin senotadan geçmesinin kendilerini heyecanlandırdığını belirtti.

Gösterdikleri heyecanla ve gayretle MATSO yönetimin ismini ilçe tarihine altın harflerle yazdırdığını vurgulayan Gödek, “Başkan Boztaş ve ekibinin canla başla ilçe için yaptıklarını beğenerek takip ediyor ve gurur duyuyorum.

İlçede üniversite kurulması çabaları başta olmak üzere; turizmden- ticarete, organize sanayi bölgesinden- ihracata ve daha birçok konuda ilçe ekonomisin çeşitlenmesi ve kalkınması için yaptıkları çalışmaları beğeniyle izliyorum ve kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Hedefimiz ilçeyi öğrenci kenti yapmak

Heyete ziyareti için teşekkür eden MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Turizm Fakültesi ile ilgili bilgile verdi. Fakülte binasını 10 ay gibi bir sürede bu binayı tamamladıklarını hatırlatan Boztaş, fakültenin ilçeye kurulacak üniversite yolunda dev bir adım olduğunu söyledi.

Üniversitesi kurulması konusunda Manavgat’ta çok geniş bir konsensüs sağlandığını vurgulayan Başkan Boztaş, “ Bizim yaptırdığımız Fakültenin yanı sıra Manavgat Belediyesi tarafından Akdeniz Üniversitesi’ne tahsis edilen belediye hastane binamız var.

Şimdi orada 3 tane blokumuz var. Bir proje çalışması yapıldı iki tane girişle iki tane ayrı fakülte olabilecek noktaya geldi. Ortadaki blok dekan ve idari binalar, yandakilerde diğer fakülteler olmak üzere biz 3 fakülteyi burada yaptıracak noktaya geldik.

Sosyal Bilimler Fakültemiz Üniversite senotasından geçti. Manavgat’a üniversiteyi istiyoruz. Biz çünkü bir hedef koyduk, 10 yılda 25 bin öğrenci getireceğiz buraya. 10 yıl içinde biz gayret gösterirsek İlçemiz bir öğrenci şehir haline gelir” dedi.

İlçe ekonomisini çeşitlendirmek için çaba gösteriyoruz

İlçe ekonomisinin çeşitlendirilmesi için gösterdikleri çabalara değinen Boztaş, turizmin yanı sıra ilçe ekonomisini çeşitlendirmesi gerektiğini söyledi.

İlçe ekonomisin çeşitlenmesinde ihracat başta olmak üzere İhsisat Organize Sanayi Bölgesi konusunda yaptıkları çalışmaları anlattı. Göreve geldikten sonra üyelerin vizyonlarına katkı sağlamak amacıyla yapılan eğitimlere de değinen Boztaş, heyetin sorularını da yanıtladı.

yukarı çık
0
Paylaşım