Menu
RSS

Hüda Par, Antalya'da İlk Kez Seçime Giriyor

Hüda Par, Antalya'da İlk Kez Seçime Giriyor

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 24 Haziran'da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılacak 11 parti arasında yer alan Hüda Par, Antalya'da ilk kez seçimlere giriyor. Muratpaşa ilçesinde yeni il başkanlığı ofisini açan Hüda Par, 5 yıldır faaliyette bulunduğu Antalya'da

ilk kez seçimlere giriyor. Parti binasında milletvekili adaylarını açıklayan Hüda Par'da genç isimler dikkati çekti. Genel Başkan Yardımcısı Eyyüp Yanaç'ı birinci sıradan Antalya adayı olarak gösteren Hüda Par,

geçen hafta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı almıştı. Hüda Par'ın Antalya adayları arasında iki kadın aday bulunuyor.

Partilerinin bu seçimde ilkleri yaşattığını söyleyen Eyyüp Yanaç, “İlk kez bu seçimde Türkiye'nin 81 ilinde seçime giriyoruz. Ülkenin her iline ilçesine ve hatta köyüne ulaşacağız. Antalya'da da ilk kez milletvekilliği seçimine giriyoruz.

Kentin sorunlarını biliyoruz ve bu konuda da iddialı çözümler sunuyoruz. Biz, ne herhangi bir partinin karşıtı, ne de bir başkasının şartsız yanındayız. Doğrunun yanında, yanlışın karşısındayız. Hürüz, özgürüz, milletimizin yanındayız" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım