Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Hobi Kursları Tedaviye Destek Oluyor

Hobi Kursları Tedaviye Destek Oluyor

Antalya’nın Kumluca İlçesi'nde Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar için açılan hobi kursları, tedavi sürecine olumlu katkı sağlıyor.

Kumluca'da Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar için geliştirilen proje kapsamında, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından değişik hobi kursları açıldı. 2015- 2016 yaz döneminde açılan kurslara katılan hastalar tedavi olurken hobilerini de yapma fırsatı buldu.

Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, yetişkin eğitimi amacıyla farklı alanlarda kurslar açtıklarını söyledi. Tekdemir, "Merkezde kurs öğretmenlerimizle 3 farklı alanda kurs açtık. Kurslarımız ahşap boyama, takı tasarım ve el sanatları üzerine. Kursiyerlerin ürettiği ürünler ayrıca burada sergileniyor.

Burada bulunan ürünler yaklaşık 3 ay gibi sürede yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak kursiyerlerimizden, buradaki çalışmalardan son derece memnunuz" dedi.

Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan, Kumluca'da 1 yıl önce batı Antalya'daki hastaların tedavisi amacıyla Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi açıldığını, burada çeşitli ruhsal rahatsızlıkları olan hastaların tedavilerinin yapıldığını söyledi.

Hastaların tedavi sürecine katı sağlamak, onların sosyal hayata dahil olmaları amacıyla açılan kursların hastalar üzerinde olumlu etkiler yarattığını gözlemlediklerini belirtti.

Merkezde tedavi gören ve kurslara katılan hastalar da tedavi sırasında farklı uğraşlarla hobilerini gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım