Menu
RSS

Hacıcaferoğlu Personeliyle İftarda Buluştu

Hacıcaferoğlu Personeliyle İftarda Buluştu

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve ailelerine Ramazan dolayısıyla İl Bank Aş. Antalya Bölge Müdürlüğünde (İller Bankası) iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, AGHSİM şube müdürleri, personel ve aileleri katıldı.

Ramazan dolayısıyla personele verilen iftar yemeklerinin sadece yemek yemekten ibaret olmadığını, aynı zamanda çalışanların birbirleriyle görüşme ve tanışmalarına da önemli bir vesile olduğunu belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “İnsanlar bu ayda yardımlaşmayı, paylaşmayı, vermeyi ve sevmeyi öğreniyor dedi.”

İftar yemeğinde personelin ve ailelerini yakından tanıyıp sohbet eden Hacıcaferoğlu, “İftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini sundu.”

İftar sonunda davetlilere Kahramanmaraş dondurması ikramında bulunuldu. Hacıcaferoğlu’na sunulan geleneksel Kahramanmaraş dondurması mini gösterisi davetliler tarafından beğeni topladı. İftar yemeği çekilen toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım