Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Gazipaşa’dan Yola Çıkan Adalet Kefesi Serik’te

Gazipaşa’dan Yola Çıkan Adalet Kefesi Serik’te

Antalya İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen 'Adalet' yürüyüşleri Serik ilçesinde yapıldı. Yürüyüşe CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, İl Yöneticileri, İl kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur,

Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, Manavgat ilçe Başkanı Aliye Çoşar, Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Demiroğlu: herkes bir köşeden adaletin sağlanmasını bekliyor

Çınaraltı meydanından başlayan yürüyüş, öncesinde açıklama yapan Serik İlçe Başkanı Osman Demiroğlu, “ adaleti tekrar inşa etmek için bu mücadeleye katkı koyan buraya gelen tüm yoldaşlarımı canı gönülden kutluyorum.

Adalet olmadan hiçbir şey olmaz adalet herkese ihtiyaç. Herkes bir köşeden adaletin sağlanmasını bekliyor. 69 yaşında Genel Başkanımız Ankara’dan İstanbul’a yürümeyi göze aldıysa gerçekten ülkede tuz kokmuştur. Onun için bu yürüyüşe sonuna kadar devam edeceğiz. İstanbul’a milyonlarla gideceğiz.

Erdem: sözün bittiği yerdeyiz

CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, 2 Temmuz 1993 günü Sivas Madımak’ta katledilenleri anarak başladığı konuşmasında şunları söyledi.

“Bugün hiçbir gerekçe göstermeden uyguladığı OHAL sürecinde meclisi devre dışı bırakmış, (KHK) Kanun hükmünde kararnamelerle ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar.

Bu parti devleti KHK’lerle yüzlerce insanımızı işsiz bırakmış sadece düşüncelerinden ötürü hapishanelerde gazetecimiz, yazarımız, öğretim üyemiz yine mağdur edilmiş, öğretmenlerimiz, memurlarımızın hepsi ‘adalet’ diyor.

Yani sözün bittiği yer bu anlamda Genel Başkanımın başlattığı adalet yürüyüşünü çok anlamlı ve onurlu buluyoruz. Bizlerde Antalya’da destek olma adına ilçelerde başlattığımız yürüyüşlere yüreğinde adalet duygusu olan herkesi bu yürüyüşe davet ediyorum.” dedi.

CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Çoşar, Gazipaşa İlçemizden yola çıkan adalet kefesini Serik Çınaraltı meydanında İlçe Başkanı Osman Demiroğlu’na teslim ederek yürüyüşe geçildi.

yukarı çık
0
Paylaşım