Menu
RSS

Finike Belediyesi Yalnız Değilsin Projesi

Finike Belediyesi Yalnız Değilsin Projesi

Finike Belediyesi “Köy Projesi” kapsamında vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi önderliğinde hayata geçirilen Yalnız Değilsin Projesi Finike Belediyesi bünyesinde bulunan ekiplerin köy ziyaretleri ile devam ediyor.

Sosyal Hizmet Uzmanı, hemşire, diyetisyen ve berberden oluşan proje ekibi ile vatandaşların ihtiyaçlarını ve mahalleleri hakkında sorunlarını tespit edip ilgili birimler ileterek sorunların hızla çözülmesini sağlıyor.

Yeni doğum yapan anneleri, yürüyemeyen hastaları, hastaneye gidemeyen, bakım ve tedaviye ihtiyaç duyan vatandaşları ekipler kapı kapı dolaşarak ziyaret ediyor ve ihtiyaçları doğrultusunda eksiklikleri tespit edip ihtiyaçları kendilerine iletiliyor.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi “Vatandaşlarımız yalnız kalmayacak” sloganıyla başlattığımız köy projemiz hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda sosyal hizmet uzmanımız, hemşiremiz, berberimiz ve diyetisyenimiz mahallelerimizi gezerek tespitte bulunuyor.

Finike’de kimse yatağa aç girmeyecek demiştik, Finike Belediyesi olarak bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Köylerimizdeki çocuklarımızın yüzlerindeki gülümseme hiç eksik olmasın diye onlara küçük hediyeler vererek yüzlerini gülümsetmeye çalışıyoruz.

Yalnız değilsin projesi ve Köy projesi altında herkesin yanında olmaya çalışıyoruz.” Dedi

yukarı çık
0
Paylaşım