Menu
RSS

Eski Cami Mahallesinde Köprü Yapımına Başlandı

Eski Cami Mahallesinde Köprü Yapımına Başlandı

Kumluca Belediyesi tarafından daha önce başlatılan şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında, Eski cami Mahallesinde köprü yapımına başlanıldı. Kumluca Belediyesi tarafından Eski Cami Mahallesi ve Narenciye Mahallelerini birbirlerine bağlayacak ve şehir için trafiğini rahatlatacak imar çalışmaları devam ediyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmalar kapsamında Eski cami Mahallesi ve Narenciye Mahallesini birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim deresi üzerine yapılacak köprü yerinde incelemelerde bulundu.

Eski Cami Mahallesi ve Narenciye Mahallelerinde yürütülecek imar çalışmasıyla, şehir merkezindeki trafiğin rahatlaması ve şehre yeni yaşam alanları kazandırılması amaçlanıyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Eski Cami Mahallesi ve Narenciye Mahallelerini kapsayacak şekilde planladıkları imar planı uygulamasının devam ettiğini, çalışmalar kapsamında yapılacak köprünün yapımına başlanıldığını söyledi.

Yapılacak çalışmayla Eski Cami Mahallesi Kiremithane sokaktan, Narenciye Mahallesi Kasapçayırı Caddesinin Yavuz Sultan Selim deresi üzerine yapılacak köprü ile bağlantısının sağlanacağını ifade eden Çetinkaya, “Şu anda köprünün yapımına başlanıldı.

Yaklaşık iki ayda yüklenici müteahhit köprüyü tamamlayacak. Ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yol açacaklar. Tüm bu çalışmalarımız yılsonuna kadar tamamlanacak” dedi.

Daha önce Kumluca Belediye Meclisi tarafından alınan imar uygulaması kararı gereğince söz konusu bölgede 3194 sayılı imar kanunun 18. Maddesi gereğince parselasyon çalışmasının da tamamlandığını kaydeden Çetinkaya, yılsonu itibariyle çalışmalar tamamlandığında ilçenin yeni bir görünüme daha kazanmış olacağını bildirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım