Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Emniyet Müdürü Tonbul, Alman Heyeti Kabul Etti

Emniyet Müdürü Tonbul, Alman Heyeti Kabul Etti

Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Almanya'nın Nürnberg kentinden gelen Orta Frankonya Emniyet Genel Müdürü Johann Rast'ı ve gazetecileri kabul etti.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC), 'Kardeş Kent' ilişkileri kapsamında düzenlediği program kapsamında Antalya'ya gelen Orta Frankonya Bölgesi Emniyet Genel Müdürü Johann Rast, Nürnberg Gazeteciler Kulübü Başkanı Siegfried Zelnhefer, AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve Alman gazeteciler, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan AGC Başkanı Mevlüt Yeni, 1997 yılından beri, kültür, ekonomi, idari konularında fikir alışverişi yapmak, iyi ilişkiler kurup geliştirmek amacıyla Nürnberg ve Antalya arasında 'kardeş şehir' protokolü uygulandığını söyledi.

Ziyaretlere son 9 yıldır emniyet müdürlerinin de katıldığını kaydeden Başkan Yeni, gelecek yıl Almanya'ya yapılacak organizasyona Emniyet Müdürü Tonbul'u da davet etti.

Orta Frankonya Bölgesi Emniyet Genel Müdürü Johann Rast ise, bu organizasyon sayesinde Antalya polisi ve Alman polisinin birbirini yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti.

Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ise her iki şehir arasındaki kültür paylaşımının yanında emniyet teşkilatının da bu projede yer almasının üst düzey polis yöneticilerinin meslekleriyle ilgili gelişmelerden haberdar olmasını ve teşkilatlar arası tecrübe paylaşımını sağladığını, suçla mücadelede ortak bilinç oluşturduğunu söyledi.

Yıllık 10 milyonun üzerinde yabancı turist ağırlayan Antalya'nın en güvenli turizm merkezleri arasında yer aldığına dikkati Çeken Tonbul, bu sayede misafir sayısının her geçen gün daha da arttığını, ayrıca her ay çok önemli kongrelere ev sahipliği yaptığını kaydetti.

Emniyet Müdürü Tonbul, kent güvenliğinin sağlanması alanında yürüttüğü projelerden de bahsederek, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Konuk Emniyet Müdürü Johann Rast ve Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ziyaretin anısına karşılıklı plaket takdiminde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım