Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Efsane Dağda, Efsane Koşu

Efsane Dağda, Efsane Koşu

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Mammut Tahtalı Run To Sky” yarışı Kemer’e renk kattı. Bu yıl ikinci kez düzenlenen yarışma Türkiye’nin ilk skyrunning yarışlarından biri olma özelliğini taşıyor.

Üç gün sürecek olan yarışın ilk günü Yaylakuzdere’den verilen 5 km.lik Tahtalı Run To Sky Vertical etabı ile başlarken, bu zorlu etaba 14 sporcu katıldı.

Oldukça dik ve zaman zaman kayalık olan yamaçlarından geçen ve Olympos Teleferik ’in üst istasyonuna çıkmayı başaran sporcular büyük alkış aldı.

Yarış’ta birinciliği 1.21.75’ lik derecesi ile Mahmut Yavuz, ikinciliği 1.27.05 derecesi ile Emre Ayar, üçüncülüğü ise 1.33.552lik derecesi ile Mustafa Kızıltaş aldı.

Bayanlarda ise Aslı Sertçelik 1.44.05’lik derecesi ile birinci olurken, Eylem Elif Maviş ise 1.55.48.’lik derecesi ile ikinci oldu. Dereceye girenlere madalyaları verildi.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamada, “ Zirvemizde gerçekleştirilen Mammut Tahtalı Run To Sky oldukça zorlu etaplara sahip.

Sporcular üstün bir başarı göstererek zirveye ulaştılar. Bu tip etkinlerimiz devam edecek. Umarım bu organizasyonumuzda ilerleyen yıllarda uluslararası boyuta gelecektir. Tüm sporcuları kutluyorum. Bu tür etkinliklere her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’de ilk defa düzenlenen vertical kilometer yarışı olan “Tahtalı VK”, 5 km uzunluğunda ve 1000 metre irtifa kazancı olan parkuruyla yarı koşu yarı kaya tırmanışı şeklinde gerçekleştirildi.

yukarı çık
0
Paylaşım