Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Deva Partisi Antalya’da Vatandaşlar ile Bir Araya Geldi!

Deva Partisi Antalya’da Vatandaşlar ile Bir Araya Geldi!

Deva Partisi Genel Merkezden Antalya İl Başkanlığına ziyaret yapıldı. Genel Merkezden gelen Başkan ve Başkan Yardımcıları belli gruplar halinde

Antalya İl Teşkilatı ile birlikte saha çalışmalarına katılarak vatandaşların nabzını tuttu. Yapılan saha çalışmaları Deva Partisi adına olumlu izlenimler bırakırken, vatandaşlarla bire bir temas halinde olan gruplar vatandaşların dertlerini dinleyerek sorunlarını analiz etti ve vatandaşın dertlerine deva olacak eylem planlarından bahsettiler.

Ankara Genel Merkezden gelen Genel Başkanlar ve Başkan Yardımcıları Antalya’nın İlçelerine belli gruplar halinde ayrıldılar. Saha çalışmaları eş zamanlı olarak Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Demre, Alanya, Manavgat, Serik ve Kumlucada eş zamanlı yapıldı.

Genel Merkezden Antalya İl Başkanlığının saha çalışmalarına gruplar halinde katılım sağlayan İlker Çelik, Kadriye Esra Aygün, Muhafız Güler, Cem Avşar, Aysima Dereköy, Duygu Aydın Diri, Rojhat Ölmez, Mustafa Uçak, Medeni Yılmaz, Salih Efe, Fesih Kaya ve Bahar Ekşi Antalya İl Başkanı Selda Öner,

Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, Demre İlçe Başkanı Murat Özek, Kumluca İlçe Başkanı Veysel Akın, Manavgat İlçe Başkanı Dilaver Akpolat ve Alanya İlçe Başkanı Ahmet Çakan ile birlikte

İl Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim İl Başkanı Murat Barçın, Antalya İl Teşkilat İşleri Başkanı Emre Karaşin ve İl Teşkilat Üyeleri Dernekler, STK’lar, Dükkan ve Pazar ziyaretlerinde bulundular.

9-10 aralık tarihlerinde yapılan çalışmalarda Konyaaltı İlçe Başkanlığı, Antalya Muşlular derneği ve ASSİM de bulunan diğer Hemşehri dernekleri ile küçük bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda hazırda bulunan dernek başkanları ve üyelerine Deva Partisinin yaptığı çalışmalar ve

yapılacak çalışmalarda nasıl bir destek istediği üzerine istişarede bulunuldu. Muşlular Dernek Başkanı Abdullah Mutlu ve Malatyalılar Dernek Başkanı Nüvit Özüpek’e bu toplantı için teşekkür edildi.

Alanya da ise Ahmet Çakan ve Mustafa Uçak önderliğinde yapılan saha çalışmalarında Alanya’nın önemli gelir kalemi olan turizm hakkında turizmcilerin dertleri dinlenildi ve Alanya da günden güne artan göç ve kira artışları hakkında vatandaşların şikayetleri konuşuldu.

İlk 90 ve 360 günde gerçekleştirilecek eylem planları ile bu sorunların önüne geçilebileceğini anlattılar.

2 gün süren saha çalışmalarında Demre İlçe Başkanı Murat Özek ve Genel Merkezden gelen Başkanlar ile sera ziyaretleri, Toptancı ve Hal Başkanlığı, Tekne Kooperatif Başkanlığı ziyaret edildi.

Muratpaşa İlçe Teşkilatı Özlem Arlıer ise yapılan çalışmalarda “Selma Aliye Kavaf başkanımızla, İl ve İlçe Bașkanlıklarımızla Muratpaşa caddelerindeyiz, Biz her yerdeyiz.” Dedi.

Kepez de ise Mehmet Siyahkoç ile birlikte ilçe üyeleri ve GMKY üyeleri ile vatandaşların yanında olundu. Karadenizliler Derneği, Şanlıurfalılar Derneği, STK ziyaretleri ve Konayalılar Federasyonuna ziyaret gerçekleştirildi.

2 gün süren saha çalışmalarının sonunda ise Antalya İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıklar ile GMYK üyelerinin de olduğu yemek organizasyonunda toplanıldı ve 2 günlük süren saha çalışmalarında vatandaşların şikayetleri, tepkileri ve Deva Partisinin eylem planlarından oldukça memnun olunduğu hakkında konuşuldu.

İlerleyen süreçte nasıl bir yol izlenmesi gerektiği hakkında bilgi alışverişi sağlanıldı ve saha çalışmalarına katılan tüm üyelere teşekkür edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım