Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Deniz Baykal Korkuteli’ni Ziyaret Etti

  • Yazan 
Deniz Baykal Korkuteli’ni Ziyaret Etti

Deniz Baykal Korkuteli’ni ziyaret etti CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Korkuteli'de parti teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Deniz Baykal, ilçe binasında açıklamalarda bulundu.

Terör sorununa değinen Deniz Baykal, "Bu dert bizim 100 yıldır zaten başımızda. Yeniden kurcaladılar. Süreç dedikleri ilk çıktığı zaman biz 'bu işi etnik kimlik meselesi haline getirmeyin' dedik. Eskiden eşkıyaydı, dağa çıkardı, devlet bunlarla uğraşırdı. Şimdi bu olay büyüdü PKK'yı devlet muhatap almaya başladı. Sırtlarını sıvazladı. 'Gel seninle anlaşalım, o bölgeyi sana bırakıyorum' havalarına girdi" dedi.

'TÜRKİYE BÜYÜK SIKINTILAR YAŞAR'

PKK'nın da bölgeye silah ve cephane yerleştirdiğini kaydeden Deniz Baykal, "Hükümet buna karşılık 'sen bana oy vereceksin, anayasayı senin desteğinle değiştireceğiz' dedi. 'Yaparız, ederiz' diyerek birbirlerini aldattılar. Bu iş yürümedi. Biz bunları o zamanlar söyledik. 'Çözüm süreci diyorsunuz, tuttuğunuz yol çözülme sürecidir ve Türkiye büyük sıkıntılar yaşar' dedik" diye konuştu. Partililere üç hedef veren Baykal, şöyle dedi:

"O bölgede PKK işgalcilerine karşı verilen mücadeleye sahip çıkın. O mücadelenin başarıya ulaşmasını sağlayın, o bölgede yaşayan, acı çeken insanlara sahip çıkın, Türkiye'yi bu noktaya getirenlerden, bu belayı başımıza saranlardan da hesap sorun. 3'ü bir arada olmalıdır. Bunu yaptığınız zaman Türkiye rahatlar ve bir daha bu tuzaklara düşmez."

yukarı çık
0
Paylaşım