Menu
RSS

Demi Lovato Expo 2016'da Konser Verecek

Demi Lovato Expo 2016'da Konser Verecek

ABD'li şarkıcı, oyuncu ve söz yazarı Demi Lovato, 1 Ekim'de 'Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya' mottosuyla açılan Expo 2016 Antalya'da konser verecek.

Expo 2016 Antalya, konser serisi kapsamında dünya yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor. 1 Ekim Cumartesi akşamı Expo Kır Aktivite Alanı'nda çok özel bir konser performansına daha ev sahipliği yapacak.

Dünyaca isimlerin konser verdiği Expo 2016 Antalya'da bu kez büyük bir hayran kitlesine sahip ABD'li şarkıcı Demi Lovato hayranlarıyla buluşacak. Genç yaşına rağmen, albümleri, TV programları ile milyonlarca genci ardından sürükleyen Demi Lovato'nın konseri, 'Çocuk ve Çiçek' temalı Expo 2016 Antalya'nın organizasyonuyla Expo Kır Aktivite Alanı'nda saat 22.00'da başlayacak.

Demi Lovato, 2008 yılında ilk stüdyo albümü 'Don't Forget' ile Amerika Billboard 200 listesine iki numaradan girerek 'Altın Sertifika' ile ödüllendiridi. Sanatçı, 2009'da ise ikinci albümü 'Here We Go Again' ile yine Billboard 200 listesinde bir numaraya oturdu.

Biletler Satışa Çıktı

Hayata olan bakış açısı, alçak gönüllüğü, yaptığı birçok bağışla milyonların kalbinde taht kuran, karakteriyle milyonlarca gence ilham kaynağı olan Lovato'nın konser biletleri Biletix'te satışa çıktı.

yukarı çık
0
Paylaşım