Menu
RSS

Deepo Uluslararası Çocuk Şenliği Başlıyor

Deepo Uluslararası Çocuk Şenliği Başlıyor

Deepo Outlet Alışveriş Merkezi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenecek Deepo Outlet Uluslararası Çocuk Şenliği, 16- 24 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Ukrayna'nın bu yıl konuk ülke olduğu şenlikte, sahne gösterileri, atölye çalışmaları, modern çocuk oyunları, çocuklar için zekâ oyunları, Ülker Sinema Şenliği ve uçurtma şenliği yapılacak.

Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı (AYÇOV) ve Deepo Outlet Center'ın birlikte yürüttüğü sosyal sorumluluk projesinde şenlik boyunca çocuklar için Deepo AVM'de el yapımı uçurtmaların satışı gerçekleştirilecek.

Gelirinin AYÇOV'a bağışlanacağı organizasyonun son günü olan 24 Nisan'da, Deepo Outlet AVM'nin bahçesinde uçurtma şenliği düzenlenecek.

Andy Warhol Atölye Çalışması Deepo'da

Antalya Kültür Sanat'ta ziyarete açılan Andy Warhol eserlerinin atölye çalışmaları, çocuklar için Deepo AVM'de ücretsiz uygulayacak.

Deepo AVM ve Antalya Kültür Sanat Eğitim biriminin profesyonel eğitimcileri iş birliğinde düzenlenecek etkinlikte çocuklar, 'Andy Warhol, Herkes için Pop Sanat' sergisinde yer alan eserlerden seçtikleri hayvan resimlerinin çıktılarını transfer tekniğiyle kâğıda geçirdikten sonra parmak boyayla süsleyerek yaratıcı çalışmalar yapacak.

Ülker Çocuk Sinema Şenliği Cinetech Sinemaları'nda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklar, 16 Nisan'da Deepo Cinetech sinemalarında Ülker'in sponsorluğunda Madagaskar Penguenleri adlı animasyon filmi izleyecek.

yukarı çık
0
Paylaşım