Menu
RSS

Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklar Antalyaspor-Fenerbahçe Maçını İzledi

  • Yazan 
Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklar Antalyaspor-Fenerbahçe Maçını İzledi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar Ziraat Türkiye Kupası Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını izledi. Çocuklar ile birlikte Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu,

İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Psikolojik Danışman Nevzat Özer’de karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Başarılı çalışmalar

Antalya Valisi Muammer Türker’e Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla ilgili bilgiler veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Psikolojik Danışman Nevzat Özer, Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce çocuk evlerinde kalan çocuklara psiko-sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla tiyatro, gezi, spor, müzik gibi çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Vali Türker’e teşekkür

Maç sonrasında çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet eden vali Türker, çocuklarla resim çektirdi. Çocuklar Ziraat Türkiye Kupası Antalyaspor-Fenerbahçe maçı için stadyumda bulunmaktan mutlu olduklarını söylediler. Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Psikolojik Danışman Nevzat Özer, “Çocuklarımız bu etkinlikten çok mutlu oldu. Gelecek haftalarda tekrarlama arzusundayız.

Sosyal ve kültürel faaliyet çalışmalarımız ile yakından ilgilenen, bizlere sonsuz destek veren valimiz Sayın Muammer Türker’e, bu karşılaşmayı izlenmesi için çocuklarımıza bu fırsatı sağlayan Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Doç. Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’na sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım