Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

CHP’li Oktay ‘Esnaf Feryat Ediyor, Duyan Dinleyen Yok’

  • Yazan 
CHP’li Oktay ‘Esnaf Feryat Ediyor, Duyan Dinleyen Yok’

CHP Muratpaşa Belediyesi ve ABB meclis üyesi Mustafa Reşat Oktay, sosyal medyada Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni defalarca uyardıklarını ancak kimseye dinletemediklerini söyledi. Yapılan köprülü kavşakların esnafı mağdur ettiğini ve esnafın feryadının kimse tarafından dikkate alınmadığını dile getiren Oktay,

büyükşehir meclis üyelerine de bir benzetme yaparak “Antalya'da Türkiye’de olduğu gibi tek adam yönetimi var, dediğim dedik öttürdüğüm düdük diyen bir belediye başkanı ve onun her dediğine emme basma tulumba gibi evet diyerek kafa sallayan büyükşehir meclis üyeleri var” dedi.

Oktay eleştirilerini şöyle özetledi;

Aspendos Bulvarı ile Perge Bulvarı kavşağında tramvay geçişi karayolu ile beraber köprülü geçiş ile yapılmaya çalışılıyor.3 ay önceki planlama hemzemin geçiş şeklindeydi. Şimdi bundan vazgeçildi. Kavşağa dev köprü ayakları yapılıyor. Esnaf feryat ediyor, duyan dinleyen yok.

Çallı kavşağında da aynı çirkinlikte dev bir kavşak yapılıyor. Çallı’da da esnaf bitmiş durumda. Aksu girişinde yapılan kavşakta tramvay geçişi unutulduğu için köprüde sağ ve soldan birer şerit daraltılarak tramvaya geçiş verilmeye çalışılıyor. Serik girişi kavşağında yan yollar kalmadığı için ilçenin iki tarafında geçiş aksları sağlanamıyor.

Tam bir iş bilmemezlik hali. Beceriksiz, bilgisiz yöneticilerle büyükşehir yönetimi ne yapacağını bilemeden günü pansuman tedbirlerle geçiştirmeye çalışıyor. Ulaşım master planı olmadan ve bu plana uygun hazırlanacak imar planı ile uygulamaları yapılmadan karayolları genel müdürlüğünün insaniyetine bırakılan Antalya Gazi Bulvarı üzerinden Serik Kemer hattı, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Antalya'yı maalesef katletti.

Bu köprülü sistem geçitler en fazla 10-15 yıl içerisinde yıkılacaktır. Olan milletin parasına olacaktır. Bu arada kimse zannetmesin ki bizler önerilerimizi söylemedik. Bu konuda özellikle gazi bulvarındaki kavşakların Çallı dahil alttan geçiş sistemi ile yapılması gerektiğini hep söyledik ama maalesef kimseye dinletemedik.

Çünkü Antalya'da Türkiye’de olduğu gibi tek adam yönetimi var, dediğim dedik öttürdüğüm düdük diyen bir belediye başkanı ve onun her dediğine emme basma tulumba gibi evet diyerek kafa sallayan büyükşehir meclis üyeleri var. Tarih bunları yazar, unutmaz, günü gelince halk bunların hesabını sandıkta mutlaka sorar”

yukarı çık
0
Paylaşım