Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP’li Kök’ten Kumluca Ziyareti

CHP’li Kök’ten Kumluca Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Antalya Milletvekili Devrim Kök ve İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner, Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara ve ilçemize yeni atanan Başsavcı Mahmut Sevindi’yi Makamlarında ziyaret etti.

Akabinde İlçe başkanlığı’nda Partililerle bir araya gelen Kök ülke genelindeki gelişmelere değindi:

‘’Darbe girişimi ülkemize her bakımdan büyük zararlar vermiştir. Türkiye Cumhuriyet tarihinde yapılan her darbe ülkemizi geriye götürmüştür ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak darbeye karşı olduğumuzu gösterdik.

Darbe ile mücadele ettiğimizi ve ülkemizin bir daha böyle girişimlere maruz kalmaması için, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul ve İzmir’de Taksim Manifestosunu halkımıza duyurarak belirtmiştir fakat gördük ki İktidar partisi bu konuda samimi değil.

FETÖ ile mücadele edileceği ve bu örgütle temas halinde olanlara gerekli yaptırımlar uygulanacağını belirterek hareket etmeye başladı. Bir aile düşünün ve çocuğunun daha iyi eğitim alması için, devlet okulu yerine bu örgütün okuluna çocuğunu kaydetmiş biri örgütle uzaktan yakından bir ilgisi olmamasına rağmen gözaltına alınırken, sorgulanırken, fişlenirken; bu okulların ve yurtların kurdelesini kesen, açılışını yapan kişiler hâlihazırda görevlerini sürdürmektedirler. Bu durum FETÖ ile samimiyetsiz bir mücadele örneği göstermektedir.

Diyorlar ki FETÖ devlete sızdı. Öyle bir şey yok. Bu örgüt resmen devlete yerleştirildi. Askeriyemizdeki Atatürkçü subaylar çıkarıldı ve yerlerine bu darbeye girişen subaylar getirildi.

Getirenler şimdi mağduru oynuyorlar. Darbenin başarısız olmasını sağlayanlarda yine Atatürkçü ve vatansever subaylardır. Onlar sayesinde darbe engellenmiştir.

Devlet idarelerinde cemaat referansları kabul ediliyor. Her kurumu örümcek gibi sarmışlar ve idareyi eline almışlardır. AKP buradan referanslı kişileri kurumlara yerleştirerek cemaat komisyonu kurmuş durumdadır. Bugün Fetullah Terör Örgütü diyorlar. Neden cemaat denmiyor, çünkü diğer cemaatleri kötülememek için.

Darbe girişiminden sonra meydanlarda insanlar ‘’Demokrasi Nöbeti’’ tuttular. İyi güzel ama bir bakıyorsunuz meydanlarda cemaatler zikir çekiyor. Sarıklı sakallı insanlar demokrasi nöbeti bekliyoruz diyerek meydanlardaydılar.

Kimse kusura bakmasın; Atatürk’ün kalpaklı posterini asarak kendinizi aklayamazsınız. Eğer bu örgütün kökü kazınacaksa örgütle ilişkili her kurumdan, herkesi alacaksınız.

‘’Himmet’’ adı altında cemaate kimler haraç verdi ve kime verdi bunları araştırın, tüm belediyeleri inceleyin A Partili, B partili demeden araştırın bu kişiler çıksın ortaya ki FETÖ ile mücadele ettiğiniz konusunda samimi olduğunuza inanalım.

Olağan üstü hal ilan edildi ülkemizde ama meclis tatil. Böyle bir dönem de meclisin tatil edilmesinin gereği var mıydı? Meclisin çalışmalarının böyle bir dönemde durmasını doğru bulmuyorum.

Böylesine kritik bir dönemde çalışılmayacak ne zaman çalışılacak. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her şeyin takipçisiyiz ve olmaya devam edeceğiz.’’ Dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım