Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Boztaş, ‘Bu Tür Hain Saldırılar Bizi Yıldıramaz’

Boztaş, ‘Bu Tür Hain Saldırılar Bizi Yıldıramaz’

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, İstanbul Atatürk Havalimanında alçakça gerçekleştirilen terör saldırısını lanetle kınayarak haince yapılan bu tür saldırılar bizi yıldıramaz dedi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, İstanbul Atatürk Havalimanında 36 kişinin ölmesi ve 100’den fazla kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırısını Manavgat iş dünyası olarak nefretle kınadıklarını belirterek hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Başkan Boztaş yaptığı yazılı açıklamada ülkedeki birlik, beraberlik ve huzurunu bozmak için gerçekleştirilen bu tür hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade ederek şu ifadelere yer verdi;

“Millet olarak Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz ve bayramı beklediğimiz bu günlerde insanlıktan nasibini almamış teröristler tarafından gerçekleştirilen alçak ve hain saldırı tüm halkımızı derinden üzmüştür.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğini zedelemek, için gerçekleştirilen her türlü alçaklığa başvuran terör örgütüne bu aşağılık insanlık dışı terör eylemleri, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki hedefine ulaşamayacaktır.

Ülkemizin huzurunu hedef alan bu tür alçak saldırıları millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek boşa çıkaracağız. Bu tür hain saldırılar hangi örgüt ve hangi kirli ellerden gelirse gelsin bizleri yıldırmayacaktır.

Manavgat iş dünyası olarak hain saldırıyı ve terörün her türlüsünü lanetle kınayarak,  hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun”

yukarı çık
0
Paylaşım