Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Birliğin Adı ‘AESOB İlçe İftarları’

Birliğin Adı ‘AESOB İlçe İftarları’

Antalya esnafının üst çatısı olan AESOB tarafından düzenlenen ilçe iftarları birlik ve beraberliğin adresi oldu. Geniş katılımla gerçekleşen iftarlar samimi ortamda geçiyor. Tek sorun esnafın içinde bulunduğu kriz ortamı.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) tarafından düzenlenen birleştirilmiş ilçe iftar programları geniş katılım ve samimiyet ortamında devam ediyor.

İftar organizasyonunun önceki günkü durağı Manavgat oldu. Küçükşelale bölgesinde gerçekleşen buluşmada; Serik, Gündoğmuş, Akseki ve Manavgat ilçelerimize bağlı oda ve kooperatif başkanları, yönetim, denetim kurulu üyeleri ve çalışanlarıyla birlikte iftar yapıldı.

Son derece geniş bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Değerli başkanlarım öncelikle başı rahmet ortası mahuret sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayınızı tebrik ediyorum.

AESOB olarak her zaman beraber olduğumuzu bir olduğumuzu ifade ediyor, önümüzdeki Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum ”dedi.

Daha önceki iftarlarda olduğu gibi Manavgat buluşmasında da Dere katılımcılarla birlikte bölge esnafının sorunlarını konuşup çözüm önerilerini dinledi.

AESOB olarak her yıl olarak düzenlediğimiz iftar programımızı merkezdeki odalarımızla daha sonra Alan ya ve Gazipaşa’da bulunan oda başkanlarımız ve daha sonra Batı İlçelerindeki odalarımızla iftarımızı açtık.

yukarı çık
0
Paylaşım