Menu
RSS

Başkan Uysal, CHP Antalya İl Başkanı Kumbul’u Ziyaret Etti

Başkan Uysal, CHP Antalya İl Başkanı Kumbul’u Ziyaret Etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul’u ziyaretinde “Bundan sonrası, bütün bu yaşanan sürecin ağırlığına uygun bir çalışma dönemi olacaktır” dedi. Başkan Uysal, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte partisi

CHP’de yeni seçilen İl Başkanı Ahmet Kumbul ve Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, tarihi bir süreçte yeni il yönetiminin görev aldığını söyledi. Kongrenin ardından saha çalışmalarının başlamış olmasının da ayrıca önemli olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi. Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Aydınlanma devriminin, Cumhuriyet’in, Kurtuluş Savaşı’nın öncüsü olmuş CHP, Türkiye’nin büyük illerinden bir tanesi Antalyamızda görevlendirme yapmıştır. Bundan sonrası, bütün bu yaşanan sürecin ağırlığına uygun bir çalışma dönemi olacaktır.”

İl Başkanı Kumbul ise ziyaretleri dolayısıyla Başkan Uysal ve meclis üyelerine teşekkürlerini dile getirdi. Kumbul, Muratpaşa ilçe başkanlığı döneminde uyum içinde gerçekleştirilen çalışmaların sonucunda başarılı bir süreç yaşandığını belirterek,

“Muratpaşa’da yaptığımız başarılı çalışmaları Antalya geneline yayıp daha başarılı olmak için parti içinde bir hedef koyduk” diye konuştu.

Ziyaret, Başkan Uysal ve meclis üyelerinin yeni seçilen il yönetimiyle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım