Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Başkan Ümit Uysal Taksicilerle Buluştu

Başkan Ümit Uysal Taksicilerle Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Işıklar Caddesi'ndeki Park Taksi durağının davetlisi olduğu kahvaltıda "Muratpaşa'mızda gelecek yıl nisan ayında tüm cadde ve sokaklarımız yenilenmiş olacak" dedi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

(AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkanvekili Mehmet Ali Alkan, Antalya Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı ve AESOB Başkanvekili Süleyman Şahin'le Park Taksi durağına kahvaltıda misafiri oldu.

HER KONUDA SOHBET

Şoför esnafının sorunlarından Muratpaşa'da son 3 yılda yaşanan değişime, Türkiye'nin sıcak siyasi gündemine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı buluşmada Başkan Uysal, şoförlerin de yakından takip ettiği cadde ve sokak yenileme çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin kaldırımındaki turunç ağacından engelli şeridine cadde ve sokak yenileme projesi olarak hayata geçirilen asfalt çalışlarının, trafikte konforlu ve güvenli sürüşle birlikte esnafın lastik gibi temel gider kalemlerinde düşüş sağladığını söyledi.

40 YIL ÖMÜRLÜ ASFALT

Muratpaşa Belediyesi'nin asfaltı kendi tesislerinde ürettiğinin altını çizen Başkan Uysal, "Cadde ve sokaklarımızın yenilenmesinde yüzde 40'lere doğru geldik.

Tamamının bitirmeyi hedefliyoruz. Yılbaşına kadar büyük oranda biter, nisan ayında ise tamamen bitmiş olur. 30- 40 yıl ömürlü asfalt döküyoruz" dedi.

YEŞİLDEDERE ŞEHİRLEŞİYOR

Başkan Ümit Uysal, AESOB Başkanvekili Alkan'ın sorusu üzerine Yeşildere ya da bilinen ismiyle Zeytinköy'de yapılan çalışmaları anlattı. Yeşildere Mahallesi'nde Muratpaşa Belediyesi'nin 11 yeni yol açtığını belirten Başkan Uysal, "Bölgenin yaklaşık 3'te ikisinde inşaat çalışmaları başladı.

Antalya'nın en iyi firmaları inşaat yapıyor. Ev üretimi üzerinde şekillenen yılbaşı çelenk üretimi konusunda kadınlara yönelik eğitimler vermeye başladık. İmar konusunda çok az bir alan kaldı. O da bitince tamamen şehirleşecek" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım