Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Başkan Türel Yuva Yayla Şenliklerine Katıldı

Başkan Türel Yuva Yayla Şenliklerine Katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı İlçesi Yuva Yayla Şenlikleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Menderes Türel, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ile birlikte Yuva Yayla Şenlikleri'ne katıldı. Yuvalıların, yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Başkan Türel,

tek tek selamlaştıktan sonra, şenlik kapsamında verilen yemekte vatandaşların sofrasına konuk oldu. Yuvalılara seslenen Türel, siyasi yaşamında Yuva'nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Yeni Büyükşehir Yasasıyla Antalya merkez ilçelerin dışındaki ilçelere de hizmet edebilir hale geldiklerini belirten Türel, “Birçok bekleyen soruna hiç olmazsa hukuken de el atabilir hale geldik. Benim ilk dönemimde henüz buralar bizim hizmet sınırlarımız içerisinde değilken Yuva'nın girişini asfaltladım diye soruşturmalar geçirdik.

Belediyeler eskiden sulama projeleri ile meşgul olmazlardı. Büyükşehir Yasası sayesinde sulama suyu konusunda çok önemli çalışmalar yapıyoruz.

İlk adımı Yuva'da yaptık ve yaklaşık 5 bin hektarlık alanı kapalı devre sulama sistemi ile 6 ay gibi kısa bir sürede buluşturmak suretiyle topraklarımızın bereketini daha da arttırmış olduk" diye konuştu.

SULAMA HAVUZU

Yuva Yayla yolunda asfalt hazırlık çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Türel, stabilize kaplaması tamamlanan yolu, asfaltla kaplayacaklarını müjdeledi.

Yuva'nın girişini de en güzel şekilde asfaltlayacaklarını ifade eden Başkan Türel, “Arkadaşlarımız bir su havuzundan bahsetti. Sıraya koyduk. Önce yolu yapacağız ondan sonra da sulama havuzunu yapacağız" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım