Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Başkan Şahin, ‘Hizmetlerimiz Hızla Devam Edecek’

Başkan Şahin, ‘Hizmetlerimiz Hızla Devam Edecek’

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçe muhtarlarıyla bir araya gelerek hem ülkenin içinde bulunduğu durum hakkında bilgiler verdi hem de Aksu’ya yapılan hizmetlerden bahsetti.

15 Temmuz’da yaşanan kalkışma hareketinin bir daha yaşanmamasını temenni eden Başkan Şahin, “15 Temmuz akşamı kısa sürede meydanları dolduran halkımız bizim ne kadar büyük bir millet olduğumuzu gözler önüne serdi” dedi.

Belediye hizmetlerinden de bahseden Başkan Şahin, hizmet yarışının son sürat devam ettiğini vurguladı.

İlçe muhtarları ile kahvaltıda buluşan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, sözlerine 15 Temmuz’da yaşanan kalkışma hareketi ile başladı. Bu kalkışma hareketinden çıkarılması gereken dersler olduğunu ifade eden Başkan Şahin, “O gece yaşananlar halkın bağlılığını, ülkenin birlik ve bütünlüğünü gösterdi.

Yapılan saldırılar, meclisin, emniyet binasının bombalanması asla kabul edilebilir davranışlar değil. Artık takke düştü, kel göründü. Son üç yılda kim nerede safını tuttuysa bundan sonraki süreçte bunların arınması yapılacak.

Ekonomik değerlerimiz gayet iyi, ülkemizde ciddi sıkıntılar yaşanmıyor. İnşallah Allah bize bir daha 15 Temmuz’da yaşadıklarımızı yaşatmaz. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimizden de Allah razı olsun.

Biz ilk gün Cumhuriyet meydanını doldurarak ne kadar büyük bir millet olduğumuzu gösterdik. Antalya valimiz de tecrübeleri sayesinde kısa sürede gerekli çalışmaları yaptı” dedi.

Şeffaf Belediyeciliğe Önem Veriyoruz

Belediye hizmetlerinden de bahseden Başkan Şahin, Aksu’da hizmet yarışının son sürat devam ettiğini söyledi. Başkan Şahin, “Bizden önce ilçemize hizmet vermiş olan herkese teşekkür ediyorum.

Aksu’da imkanlarımız ve gücümüz ölçüsünde hizmetlerimizi halkımıza sunmaya çalışıyoruz. Hizmetlerimizde hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve hayırseverlerimiz de bize büyük katkı sağlıyor.

Aksu ciddi dönüşüm içine girdi. Biz halkın da görüşünü alarak, şeffaflık ilkesiyle çalışıyoruz. Hep birlikte çalışarak ilçemizi daha iyi yerlere getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Altın ise tüm muhtarlar adına yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Halil Şahin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Ahmet Aydoğmuş, Nevzat Bozarslan ve Yusuf Koçyiğit’in de katıldığı toplantı Kadoil istasyonu içindeki restaurantta gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında istasyon müdürü Bülent Bozdoğan Başkan Şahin’e plaket taktim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım