Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Başkan Genç'ten Tüfekli Fotoğraf Açıklaması

Başkan Genç'ten Tüfekli Fotoğraf Açıklaması

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in, bir grup avcıyla ve avladığı kuşlarla elinde tüfekle çektirdiği fotoğrafın sosyal medyada yer alması üzerine, hayvanseverler tepki gösterdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Genç, yasal avcılarla hatıra fotoğrafı çektirdiğini, kendisinin avlanmadığını söyledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, elinde av tüfeğiyle sosyal medyada yayımlanan ve tepki çeken fotoğraflarıyla ilgili açıklama yaptı. Belediye başkanı seçildikten sonra her gün saat 06.00'da uyanarak saat 08.30'a kadar mahallelerde gezerek hem spor hem de inceleme yaptığını kaydeden Başkan Genç, fotoğrafların da böyle bir gezi sırasında çekildiğini ifade etti.

Ilıca Mahallesi'nde yapılan pazar alanında sabah erken saatlerde inceleme yaptığına değinen Başkan Genç, incelemenin ardından Kovanlık mevkiine gittiğini ve burada avcılarla karşılaştığını söyledi.

Avcıların bir kısmını da tanıdığını anlatan Başkan Genç, "Hepsinin avcılık belgesi var. Tüfekleri de ruhsatlı. İzin verilen avlakta avlanmışlar. Onların daveti üzerine birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik.

Avcılardan biri tüfek ve yeleğini verdi. Hatıra amacıyla çekilmiş fotoğraflar. Ava da katılmış değilim. Fotoğrafları da onlar paylaşmış" dedi.

Vatani görevini tamamladıktan sonra eline sadece iki kez silah aldığını da vurgulayan Başkan Genç, "Her yıl bölgemizde Beydağı Yeşilbayır (Karabayır) Yayla Şenlikleri düzenlenir.

Askerden sonra ilk kez burada yapılan atış yarışmasında fırlatılan diske ateş ettim. İkinci kez de geçen hafta avcılarla hatıra fotoğrafı çekmek için tüfek aldım. Prensip olarak zaten silaha uzak bir insanım" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım