Menu
RSS

ATSO Sponsorluğu Madalya Getirdi

ATSO Sponsorluğu Madalya Getirdi

Antalyalı gastronomi öğrencisi Alper Güler, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) desteğiyle gittiği Asya Kupası Yemek Yarışması'nda iki bronz madalya kazandı.

Tayland'da 24-29 Mayıs tarihlerinde yapılan ve 1500 kişinin katıldığı yarışmada Tai Mutfağı ve Tavuk Yemekleri kategorisinde üçüncülük elde ederek iki bronz madalya kazanan Alper Güler, kazandığı madalyalarla ATSO Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Mustafa İssi ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç'i ziyaret etti.

Antalya Yeşilbayır Turizm Otelcilik Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra halen Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nde öğrenimine devam eden Alper Güler, “ATSO'nun desteği olmasaydı, yarışmaya katılamayacaktım. ATSO Başkanı Davut Çetin'in nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

Hedef Michelin Yıldızı'nı Antalya'ya Getirmek

Kendisi gibi birçok gencin destek bulamadığı için yurt dışındaki yarışmalara katılamadığını vurgulayan Güler, “Hedefim Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde temsil etmek.

Bir çok arkadaşımız sponsor bulamadığı için uluslararası yarışmalara katılamıyor. ATSO olmasaydı turnuvaya gitme şansımı kaybedecektim" dedi.

Alper Güler, hedefinin ise gastronomi dünyasının en iyi restoran ve şeflerine verilen 'Michelin Yıldızı'nı Antalya'ya getirmek olduğunu söyledi.

ATSO Başkanı Davut Çetin ise Alper Güler'in başarısının ATSO olarak kendilerini gururlandırdığını söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım