Menu
RSS

Antalya ZMO Başkanı Şahin’den Ulusal Medyaya Çağrı: Çiftçilere Haksızlık Ediyorsunuz!

Antalya ZMO Başkanı Şahin’den Ulusal Medyaya Çağrı: Çiftçilere Haksızlık Ediyorsunuz!

Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vural Şahin sosyal medya hesabından merkezi İstanbul’da olan ulusal medyaya seslenerek, çiftçilerin durumu ile ilgili doğru haber yapmaya çağırdı. Çiftçilere haksızlık ettiklerini belirten Şahin,

ulusal medyayı seralara gelip bizzat çiftçilerin yaşadıkları zorlukları yerinde görüp ona göre doğru haber yapmalarını istedi.

Şahin çağrısında şunlara değindi:

Üç gündür haberlerde sebze fiyatlarının yüksekliğini haber yapan ulusal kanal yetkilileri size buradan bir kez daha sesleniyorum. Gelin önce seralara bir girin, gece 3 de serasında don yakan çiftçiyle çekim yapın, sonra çiftçilerin ürünlerini sattığı,

tabiri caizse çiftçi pazarı dediğimiz Toptancı Halleri bir gezin. Bakın bakalım sebze fiyatları sizlerin medya kanallarında ki bahsettiğiniz fiyatlarla aynı mı?

Merkezi İstanbul’da olan ulusal medya kanalları, doğru haber yerinde yapılan haberdir. Yani İstanbul semt pazarlarında haber yaparken buradaki emekçi, üreten çiftçilerimizin hakkını yiyorsunuz. Bilin ki Hak yemek en büyük günahtır.

Bizlere ulaşın, ben sizlere vakit ayırayım ve nasıl bir haber yapmak istiyorsanız gelin doğru ve gerçek haberi sizlere yaptıralım.

Bu yaptığınız, sorumsuz ve yalan haberler tüketici ve üreticiyi karşı karşıya getirmek için yapılmış bir haber olmaktan başka bir şey değil!

Önce emeğe saygı, sonrada işinize saygınız olsun.

ZMO Antalya Şube Başkanlığımın süresi boyunca sizlerle yanlış haber yaptığınız her platformda karşınızda olacağım. Sizleri insan gibi Antalya’ya davet ediyorum. Gelin birlikte doğru haberi yapalım. Belki bu vesile ile emeğin, çiftçinin sesi olursunuz.

Haber yerinde ve muhatabı kişilerce yapılırsa Haber olur yoksa adı yalan yanlış asparagas haber olur.

Bu arada Çiftçilerin üyesi olduğu Ziraat Odaları ve hükümet yetkililerine de sesleniyorum

Bu haberler artık boyunu aştı, lütfen sizlerde üreten emektar çiftçilerin sesini dinleyin ve bu kötü koşullarda perişan olmuş, evi barkı yaşamayacak hal almış, çoluğu çocuğu ile mağdur olmuş çiftçilerimize destek olun. Saygılarımla.”

yukarı çık
0
Paylaşım