Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya Yüksek İstişare Konseyi’nin Gündemi Boğaçay

Antalya Yüksek İstişare Konseyi’nin Gündemi Boğaçay

Antalya Yüksek İstişare Konseyi'nin (AYİK) Mardan Palace Hotel'deki toplantısında Büyükşehir Belediyesi'nin 'çılgın proje' olarak adlandırılan Boğaçay-Konyaaltı Sahili projesinin sunumu yapıldı.

Antalya'da siyaset, bürokrasi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan AYİK, Mardan Palace Hotel'de toplandı. Antalya'nın güncel konuları, çözüm önerileri ve vizyon projelerinin değerlendirildiği AYİK'te, Antalya Valiliği himayesinde, içinde belediyeler ve sivil toplum örgütlerinden oluşan 28 kurum ile 30 işadamı bulunuyor.

AYİK'in toplantısına Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AYİK Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile konsey üyeleri katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili ve Boğaçayı'nın içine deniz suyu ile planlanan bütünleşik projenin sunumu yapıldı.

AYİK'in daha iyi bir Antalya için her ay biraraya geldiği bir platform olduğunu kaydeden Hasan Akıncıoğlu, burada Antalya'da planlanan projelerin gündeme getirildiğini ve tartışıldığını söyledi.

Antalya ile ilgili hem imar, hem tarım ve turizm gibi konuların enine boyuna tartışıldığını anlatan Akıncıoğlu, son toplantıda Boğaçayı projesinin konuşulduğunu söyledi.

Projelerin bir kısmının planlama safhasında, bir kısmının yol almış durumda olduğunu kaydeden Akıncıoğlu, “Zaten Büyükşehir Belediyesi de STÖ'lerle birlikte bir çalışma yürütmüş ve dolayısıyla güzel ve destek verilecek projeler. Olumlu bulundu. Ortaya çıkacak yeni duruma göre yatırımcılar ve Antalya'daki diğer STÖ'ler de bilgilendirilecek" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım