Menu
RSS

Antalya Valisi Hulusi Şahin’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Antalya Valisi Hulusi Şahin’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

“Bilindiği üzere, Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilen 3 Aralık, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekilmesi ve

farkındalık oluşturulması için önemli bir gündür. Ancak engelli bireylerimizin bir gün değil her gün farkında olmalıyız. Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren bir konudur. Herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç duyulan toplumsal bir husustur.

Hayatımızın her anında ve alanında onların yanındayız, yanında olmalıyız. Engelli vatandaşlarımıza, engelsiz bir yaşam sunmak, başta devletimiz olmak üzere, her birimizin asli görevidir. Bunu böyle bilmeliyiz.

Bu manada, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla insanımıza sahip çıkıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın aktif olarak hayata katılmaları için çalışıyoruz. Bilimde, sanatta, sporda;  hayatında her alanında birbirinden kıymetli başarılara imza atmaları için her türlü imkan ve olanağı sağlıyoruz.

Türkiye Yüzyılını daha güçlü inşa edebilmek için daha fazlasını, daha iyisini yapmaya mecburuz.

"Engelsiz bir Antalya, Engelsiz bir Türkiye" hedefiyle çalışmaya, el ve gönül birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

Daha büyük, daha güçlü, daha müreffeh yarınlar hedefi ve inancıyla yolumuza devam ediyoruz.

Bu inançla, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

yukarı çık
0
Paylaşım