Menu
RSS

Antalya Ticaret Borsası En Çok Konuşulan Borsa

Antalya Ticaret Borsası En Çok Konuşulan Borsa

Kuruluş tarihi itibariyle Türkiye'nin en eski üçüncü borsası olan Antalya Ticaret Borsası, basında en çok haberi yer alan borsa oldu. Medya Takip Ajansı İnterpress, il ve ilçelerdeki ticaret borsalarının yazılı basındaki haber sayılarını derleyerek sıralama hazırladı.

Medya takip merkezi verilerine göre, 2015 yılında en çok Antalya Ticaret Borsası konuşuldu. Borsalar kategorisinde yapılan incelemeye göre, 2015 yılında 3 bin 632 haber ile en çok Antalya Ticaret Borsası basında yer aldı. Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ise 2 bin 100 haberle en çok konuşulan Borsa Başkanı oldu.

2016'NIN İLK ÜÇ AYINDA DA LİDER

Antalya Ticaret Borsası, 2016’nın ilk üç ayında da 1013 haberle basında en çok yer alan borsa oldu. ATB'nin öğrencilere doğa bilincini aşılamak amacıyla yapılan “Zeytinpark” projesi ile ilgili haberlerle oldukça fazla gündeme geldiği belirlendi.

Interpress‘in üç bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan araştırmasına göre, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır hakkında özellikle tarım, turizm ve kent ekonomisi hakkında yaptığı açıklamalar başta olmak üzere Ocak ayından bu yana yazılı basına 747 haber yansıdığı belirlendi.

yukarı çık
0
Paylaşım