Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya Serik'te Öğretmenlere Özel Eğlence

Antalya Serik'te Öğretmenlere Özel Eğlence

Antalya'nın Serik ilçesinde emekli öğretmenler düzenlenen gecede eğlendi.Serik Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenler ve aileleri için yemek ve konser organize edildi. Geceye, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık,

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Necmettin Çalık, belediye başkan yardımcıları, emekli öğretmenler ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Bizim için eğitim deyince bütün akan sular durur. Eğitime hizmet eden bütün öğretmenlerimizin önünde önümüzü ilikliyoruz. Bugün buralara geldiysek ilkokul öğretmenimizin katkısı ile geldik.

Onun teşviki ve desteğiyle geldik. Ondan sonraki her aşamada tüm öğretmenlerimizin katkısı ile eğitimiyle destekleriyle bugünleri gördük. Siyasette de olsam ben bir eğitimciyim diyorum. Öğretmenlerimiz siz bizlere doğru olmayı öğrettiniz.

Vatan ve millet sevgisini öğrettiniz. Saygıyı ve her türlü güzelliği öğrettiniz. Ben de sizler gibi emekli olmadan önce hayatımın son diliminde memleketime gideyim hizmet etmeye gayret edeyim dedim. Mevla'm da nasip etti.

Geldik belediye başkanı olduk. İşimiz gücümüz Serik diyoruz. Serik'te birçok sorunu çözdük bunlardan bir tanesi de tapu sorunu inşallah yakın zaman içerisinde de orta mahallenin tapu sorununu da çözeceğiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, bakanlık tarafından ilçeye yaptırılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Programda şehit öğretmenler Mustafa Sadettin Küçük ve Abdullah Kara'nın aileleriyle en yaşlı emekli öğretmenler Mehmet Öztürk ve Hasan Ali Dursun'a hediye ve plaketleri Belediye Başkanı Ramazan Çalık tarafından verildi.

Gecede emekli öğretmenlerden Mustafa Tıbık sahnede şiir okuyup, Mustafa Kırdı ise türkü söyleyip arkadaşlarını coşturdu.

Gecede yerel sanatçı Nazlıcan konser verdi. Nazlıcan 2 saat boyunca sevilen türküleri seslendirdi. Program konserin ardından sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım