Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya Pansiyoncular Odası'nda Sucu, Güven Tazeledi

Antalya Pansiyoncular Odası'nda Sucu, Güven Tazeledi

Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 6’ncı Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Özcan Sucu’nun rakibi Cafer Tayyar Tekin konuşması esnasında kalbinden dolayı fenalaşarak salondan ayrıldı.

Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 6’ncı Olağan Genel Kurulu Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB)’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Adlıhan Dere’nin yürüttüğü genel kurula,

çok sayıda oda başkanı ve esnaf katıldı. İki listenin yarıştığı kurulda, kullanılan 185 oyun 160’ını Özcan Sucu, 25 oyu da Cafer Tayyar Tekin aldı. Böylece mevcut başkan Özcan Sucu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Cafer Tayyar Tekin, Esnaflara dağıtılan dergilerde cep telefonlarının yer aldığı sayfalarda telefon numarası olmayan tek üye olduğunu dile getirerek, “Bunu bana kimse izah edemez. Kiminle görüşsem, Özcan Sucu’nun tek aday olduğu ve

karşısına kimsenin çıkmadığını söyledi.’ diye konuştuktan sonra kısa süreli fenalaşan Tekin, ardından tekrar kürsüye çıkarak kalp rahatsızlığından dolayı doktor kontrolüne gitmesi gerektiğini kaydederek, salondan ayrıldı.

“Amaç, Yardımlaşma”

Cafer Tayyar Tekin’in geçmiş dönemde genel sekreterleri olduğunu kaydeden Başkan Sucu ise, “Kendisine geçmiş olsun diyorum. Çok üzüldüm. Dört yıl genel sekreterliğimizi vardı. Dört yılı zar zor tamamladık ve değişmesi gerekiyordu.

Herkes her yerde sabit kalacak diye bir şey yok. Yeni arkadaşlar aldık ve görevlerini de yapıyorlar. Biz bir dergi yaptık ve dergide tüm üyelerimizin ismi var. Sadece Tayyar Bey’in ismi yok. Tayyar Bey’in yaptığı bir meslek yok.

Odamız tarafından gönderilen SMS’lere dahi tahammül edemeyen bir kişi olarak, genel sekreterimize ağzına geleni söyleyerek, ‘Benim numaramı mesaj listesinden çıkartın’ dedi. Bu dergiyi de yapmamızdaki amaç, aynı odaya üye olan esnafımız birbirini tanıması ve yardımlaşmasıdır” dedi.

“Bizim İşimiz Sevgi”

Başkan Sucu, odaların çoğunun seçimleri bir ay öncesinden yaptığını belirterek, “Bilinçli olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih ettik çünkü bizim işimiz sevgi. Savaşlar zaten hep oluyor.

Biz sevgiyle yola çıktık, sevgiyle de yola devam edeceğiz” şeklinde konuştu. AESOB Başkanı Adlıhan Dere de herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayarak, Cafer Tayyar Tekin’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım