Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya OSB Kreş Ve Çarşısını Büyütüyor

  • Yazan 
Antalya OSB Kreş Ve Çarşısını Büyütüyor

Antalya OSB, 2016’ın ilk yatırımını çocuklara yaptı. Bölge personelinin çocuklarının eğitim alacağı kreş ile çarşı projesinin startı geçtiğimiz günlerde verildi. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Bölge sanayicisinin ihtiyaçlarını karşılamak adına başlattığı yatırım hamlelerine bir yenisini daha ekledi.

Bölge çalışanlarının çocuklarına eğitim verilecek kreş ile uzun yıllardır faaliyet gösteren çarşı ve dükkanların tadilat ve yeni bina yapımı işi ile ilgili ihale tamamlanarak çalışmalara başlanıldı.

5 AYDA BİTİRİLECEK

Proje kapsamında 2007 yılından bu yana Bölge sanayicisi ve çalışanlarına hizmet veren dükkanların bulunduğu çarşı kısmen yıkılarak yenisi yapılacak. Çalışma sonunda 13 olan dükkan sayısı 28’e yükselecek. Yapımı geçen yıl tamamlanan 25 kişilik kreşe ise ek bina yapılarak öğrenci kapasitesi 75’e çıkarılacak. Projenin en geç 5 ay içerisinde tamamlanarak sanayicinin hizmetine sunulması planlanıyor.

ARA HİZMET ALIMI KOLAYLAŞACAK

Projenin detayları hakkında bilgi veren Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Bölgemizde bir yaşam alanında gerçekten büyük bir ihtiyaç vardı. Bu ihtiyaca binaen ilk olarak otel ve sosyal tesis projemizi hayata geçirdik. Şu an çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor ve Mayıs ayı sonunda hizmete girmiş olacak.

Şimdi ise Bölge Müdürlüğümüz ile otelimizin ön tarafında yer alacak çarşımızı daha işlevsel hale getirerek sanayicilerimizin ve çalışanlarımızın ara hizmet alımını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bölgemizde ihtiyaç olan hizmetleri veren işletmelerin yer alacağı çarşımız Bölgemize yeni bir renk getirecek” dedi.

ÇOCUKLAR BİZİM HER ŞEYİMİZ

Geçen yıl yapılan 25 kişilik kreşi kapasitesini artırmak için özellikle hizmete açmadıklarını belirten Bahar, “Mevcut kreş binamıza ek yaparak sınıf sayımızı 5’e, öğrenci kapasitemizi ise 75’e çıkaracağız. Kreşimizin Antalya’nın en iyi eğitim veren kreşleri arasında yer alması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı rahatlıkla söyleyebilirim.

Çünkü çocuklar bizim her şeyimiz, bizim geleceğimiz. Onlar için ne yapsak az. Ayrıca kadın çalışanlarımızın memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı, mesai saatleri içerisinde onları çocuklarından ayırmayı değil onlara yakın olmalarını sağlamayı istiyoruz” şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım