Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya OSB 112 ASH İstasyonu Törenle Açıldı

Antalya OSB 112 ASH İstasyonu Törenle Açıldı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından yapılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, törenle hizmete açıldı. Antalya OSB ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle bölgedeki acil sağlık hizmetleri 7/24 esasına göre yeniden düzenlendi.

Sağlık ekiplerinin 7/24 hizmete başlaması ile birlikte yeni ve tam donanımlı bir acil sağlık hizmetleri istasyon binası ihtiyacı doğdu.

Antalya OSB Müdürlüğü kısa sürede istasyon binasının inşasını tamamlayarak tam donanımlı bir ambulans ile birlikte tesisin tüm kullanım haklarını İl Sağlık Müdürlüğüne verdi. Söz konusu tesis, törenle hizmete açıldı.

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ev sahipliğinde düzenlenen törene Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur,

İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Antalya OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda oda ve dernek başkanı ile bölge sanayicileri katıldı.

ZAMANINDA MÜDAHALE

Törenin açılış konuşmasını yapan Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, hayata geçirdikleri tüm projelerde kamu kurumları nezdinde devletin tüm kademeleri ile örnek bir işbirliği içerisinde olmaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyduklarını belirtti.

112 ASH İstasyonunun, bölgede konuşlu sağlık ekiplerinin hareket kabiliyetini artıracağını aktaran Bahar, “Yeni uygulama ile birlikte görev ve sorumlulukları artan sağlık ekiplerimizin hareket kabiliyetini artırmak, onlara tam donanımlı modern bir istasyon binası sunmak, haliyle bir zaruret haline gelmişti.

Hiç vakit kaybetmeden istasyon binasının inşa çalışmalarına başladık ve kısa zamanda tamamladık. Başta İl Sağlık Müdürlüğümüz olmak üzere, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunda görevli tüm arkadaşlarımıza, gösterdikleri gayret ve özveri için yürekten teşekkür ederim" dedi.

ASH İSTASYONU SAYISI 63'E ULAŞTI

Bölgede açılan istasyon ile Antalya'daki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu sayısının 63'e ulaştığını belirten İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, istasyonun sadece Antalya OSB'ye değil, hem Antalya-Burdur Karayolu'na hem de Döşemealtı halkına hizmet edeceğini hatırlatarak sözlerine şu şekilde devam etti:

“Buraya 2 kilometre mesafede bulunan 100 yataklı devlet hastanesinin şu anda projesi çiziliyor, biter bitmez inşasına başlayacağız.

Döşemealtı'nın hızla gelişmesi ve nüfusunun giderek artması nedeniyle sağlık hizmetleri açısından hem hastane hem de bu istasyon ve aile sağlığı merkezleri son derece önemliydi.

Bizlere bu desteği sunan siyasilerimize, Sayın Valimize, Antalya OSB Yönetim Kuruluna teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri tarafından istasyon binası ve bir adet tam donanımlı ambulans, törenle hizmete açıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım